Gratis Aanmelden

Hete Frikkeltje zoekt contact

Frikkeltje (26)

Zoek iets vast! Liefst ouder!

Maak contact met haar
  1. Naam: Frikkeltje
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Hoegaarden
  4. Provincie: Vlaams-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Hete Frikkeltje van 26 uit Hoegaarden, Vlaams-Brabant zoekt contact
Fabbieen (49)
★★★★☆
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Suprjetty (47)
★★★★☆
Als je de middelbare leeftijd bereikt ga je toch eens nadenken. De liefde, de eerste keer mislukte het en daarna heb ik het geen kans meer gegeven. Wil ik alleen oud worden? Nee, niet echt. Ik heb juist nog zoveel te geven. Dankzij een vriendin hier terecht gekomen en het is net een snoepwinkel, maar welke man zou mij als lekkerste snoepje uitkiezen?
Mama Suprjetty zoekt dating
Umbriena (48)
★★★★☆
Hoop om een man te leren kennen die van romantische avondjes houd, die me in de watten wil leggen en met mij mooie momenten wil beleven. Na de scheiding heb ik geen andere man meer gekend en ben als single verder gegaan. Hoog tijd om weer een lieverd te vinden die voor me wil gaan.
Mama Umbriena zoekt dating
Tailey (47)
★★★★★
De scheiding heeft er bij mij ingehakt, voel me bedrogen en misbruikt. Al mijn spulletjes heeft hij opgeëist en grotendeels ook nog gekregen. Woest was ik maar wil dat verhaal snel achter me laten en me concentreren op de man die me liefde kan geven.
Milf Tailey zoekt contact
Meerjoyc (47)
★★★★☆
Je uiterlijk is niet waar ik op wil vallen. Het gaat mij voornamelijk om wat er in jou zit, lief, teder en in voor humor. Veel meer vraag ik niet, iets zegt in mij dat diegene hier maar zo eens kan zitten.
Gescheiden Meerjoyc zoekt sexdating
Gescheiden_endan (49)
★★★★★
Sinds mijn scheiding last van een flink sextekort, het wordt tijd daar iets aan te doen! Ben jij die potente vent die ik zoek?
Milfje Gescheiden E zoekt contact
Zwaantje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen bij het ophangen van een grote kristallen kroonluchter? Het lukt me nooit zelf... Ik zal je belonen in natura. Of met geld als je dat liever hebt :/
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Rieneke
★★★★★★★★★☆
Hey! Een barbecue schoonmaken is altijd zo\'n smerig werk! Ik haat het, maar toch moet het gebeuren. Ik heb een grote BBQ! Kom jij me helpen? Dan gaan we elkaar daarna goed wassen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Madelon
★★★★★★★★★★
Mijn garage staat vol met dingen die naar de stort moeten, maar mijn auto is te klein en ik heb geen aanhanger. Ik kan wel heel goed pijpen en ik slik eventueel ook.
Garage opruimen (Klus van 2 uur)
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten