Gratis Aanmelden

Moeder Gelienne zoekt man

Gelienne (46)

Misschien word het tijd dat ik eens volwassen stappen weer ga zetten in de wereld. Dus ik zoek misschien jou wel om leuke dingen mee te doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gelienne
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Oegstgeest
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Moeder Gelienne van 46 uit Oegstgeest, Zuid-Holland zoekt man
Moesje (45)
★★★★★
Ik rook en drink, hou niet van uitgaan en drukke ruimtes, liever hou ik het rustig en prive. Mijn man vond dit niet leuk en heeft me laten zitten met 2 kinderen. Graag zou ik nu iemand vinden die voor mij gaat en mijn kids.
Vrouw Moesje zoekt sex
Spetterdespatter (45)
★★★★★
Als er hier een man is die weet hoe hij een vrouw moet laten spuiten, ik hou mij aanbevolen. Het is al eens gelukt en het was een super ervaring. Ik beken wel, ik wil geen relatie, maar de lusten die wil ik des te meer. Natuurlijk heb ik ook wel het een en ander te bieden.
Dame Spetterdespa zoekt sex contact
Knuffeltjex (46)
★★★★★
Hier op zoek naar een heerlijke knuffelbeer, want ik ben er gek op. Maar het gaat natuurlijk niet alleen bij knuffelen blijven maar we gaan nog veel meer lekkers doen samen als het aan mij ligt.
Dame Knuffeltjex zoekt relatie
Mouira (46)
★★★★★
In de morgen heb ik wel eens een probleem dan heb ik het heet en dan moet ik even spelen. Maar dat is helemaal niet leuk in je eentje. Dus wie wil er spelen?
Geile Mouira zoekt sexdate
Oili (46)
★★★★★
Ik word graag verleid door een leuke man, met gewoon echt een leuk karakter. Ik wil een man gewoon echt kunnen vertrouwen en samen de speciale band op bouwen.
Rijpe Oili zoekt contact
Saliece (46)
★★★★☆
Het was een lange weg die ik moest afleggen om te schreiden maar het is gelukt! Dus ik ben klaar voor een feestje.
Dame Saliece zoekt dating
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp bij het opruimen van mijn appartement. Ik ben onlangs geopereerd en kan niet te veel bewegen. Als vergoeding mag je me op bed nemen (ik lig op mijn rug)
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
Ninouk
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug en het lukt me nooit om een grote, dikke matras naar de eerste etage te dragen. Hij staat in de gang, maar ik heb echt hulp nodig!
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Melisa
★★★★★★★★★★
OK, ik heb dus een paar Ikea meubels gekocht en ik heb twee linkerhanden. Mijn talent zit meer in tussen mijn lippen. Begrijp je wat ik bedoel? Hebben we een deal?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb hoogtevrees en een plafond van 3m20 hoogte. Ik heb ook geen ladder en er moet en nieuw peertje in één van de lampen... Doe jij dat voor me in ruil voor het betasten van mijn tietjes?
Peertje vervangen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten