Gratis Aanmelden

Milfje Vivlie zoekt contact

Vivlie (44)

Ik dacht mijn lover gevonden te hebben maar het bleek dat hij er al drie had en dat gaat me iets te ver. Een vaste minnaar is die ik zoek, een relatie wil ik niet met aangaan maar wel op zijn tijd heerlijk genieten van elkaar!

Maak contact met haar
  1. Naam: Vivlie
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Nijmegen
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milfje Vivlie van 44 uit Nijmegen, Gelderland zoekt contact
Moesje (45)
★★★★☆
Ik rook en drink, hou niet van uitgaan en drukke ruimtes, liever hou ik het rustig en prive. Mijn man vond dit niet leuk en heeft me laten zitten met 2 kinderen. Graag zou ik nu iemand vinden die voor mij gaat en mijn kids.
Vrouw Moesje zoekt sex
Ruigeseks (46)
★★★★☆
Om te beginnen eerst even zien of we een klik hebben en als dat het geval is gaan wij met ons twee ergens heen om daar seks te hebben, ik vind het heerlijk om dat mee te maken zonder verplichtingen.
Rijpe Ruigeseks zoekt sex contact
bernadie (46)
★★★★☆
Ik denk dat ik jou geile blik niet kan weerstaan en je meteen mijn bed insleur. Verwacht wel dat ge over een hoog libido beschikt en een heel flinke knots in uw broek hebt.
Mama Bernadie zoekt contact
Ware_liefde (45)
★★★★★
Doodeng vind ik het om via deze weg de ware liefde te vinden. Wie A zegt moet ook B zeggen, ik ga door tot ik de ware liefde gevonden heb.
Hete Ware Liefde zoekt sex
Santiraki (46)
★★★★☆
Ik zoek een solide man, een man die een stootje kan hebben. Mijn leven is niet over rozen gegaan en heb het nodige meegemaakt, Ik hoop dat je me leuk vind en wel ziet zitten als partner.
Milfje Santiraki zoekt sex contact
Hairlady (44)
★★★★☆
Mijn mooie donkere haren willen over een sexy body strelen, dit is mijn manier van een massage geven. Je huid zal ervan tintelen, kom ik bij je meest intieme plekje dan zal mijn mond het hete werk overnemen.
Geile Hairlady zoekt man
Lisan
★★★★★★★★★☆
Ik betrek een nieuwe woning en er moeten enkele objecten zoals de wasmachine et droger verplaatst worden. Het is niet veel, maar wel zwaar werk. Ik beloon je er voor in natura.
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Leuntje
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik kan mijn tuintje niet meer maaien. Dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en die daar een blowjob van mij in ruil voor wil krijgen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Elsemiek
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om op mijn knieën voor jou te gaan als het je lukt om vaatwasser te maken. Elke keer stopt het programma en hoor ik vreemd geluid. Het is een ingebouwde van Bosch.
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Heleen
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nerd die een unzip programma kan installeren op mijn PC. Ik snap er niets van, maar volgens mij is het redelijk simpel. Beloning: mijn borsten voor 5 minuten
Software installeren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten