Gratis Aanmelden

Vrouw Verpleegster zoekt contact

Verpleegster (43)

Ik ben op zoek naar een man die het fijn vind om verzorgd te worden. ik ben verpleegster en dus zit verzorgen in mijn bloed. Ik kan je wassen en helpen met aankleden. Maar als je liever hebt dat ik je uitkleed dan vind ik dat ook prima hoor ;)

Maak contact met haar
  1. Naam: Verpleegster
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Zoetermeer
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw Verpleegster van 43 uit Zoetermeer, Zuid-Holland zoekt contact
Divorciada (46)
★★★★★
De aller jongste ben ik misschien niet meer maar ik voel me nog wel super jong. Het is nu al zo lang geleden dat ik iets leuks heb gedaan met een man samen. Ik ben er gewoon echt weer even aan toe dus spreek me gewoon aan zou ik zeggen. X
Rijpe Divorciada zoekt sexdate
Miloenja (45)
★★★★★
Een paar dagdelen per week ben ik thuis en heb dan alle tijd om me te storten op een nieuwe liefde. Laat me weten of jij daarvoor in aanmerking wil komen en stuur me een uiterst romantisch berichtje.
Hete Miloenja zoekt neuk date
Ingmag (46)
★★★★★
Hoe ik mezelf zou omschrijven is als een hete dame, erg open minded en vol verrassingen. Toe aan een man die van wanten weet, het liefst met een onvermoeibare tong, want oraal vind ik geweldig!
Vrouw Ingmag zoekt jongen
Marjore (46)
★★★★★
Ben helemaal gek op bloemen en planten al van kind of aan, daarom ben ik ook de bloemen wereld in gegaan. Nog moment spijt gehad maar nu ben ik op zoek naar dat ene bloemetje voor mij.
Dame Marjore zoekt jongen
Silia (44)
★★★★★
Eerlijk, betrouwbare man gezocht voor een date en wellicht meerdere. Ik laat me graag mee uiteten nemen naar een gezellig restaurant en daarna samen naar huis of niet.. Ik vind het echt spannend en weet niet zo goed wat ik hier over mezelf kan schrijven, je mag het me vragen!
Milfje Silia zoekt neuk date
Ruigeseks (46)
★★★★☆
Om te beginnen eerst even zien of we een klik hebben en als dat het geval is gaan wij met ons twee ergens heen om daar seks te hebben, ik vind het heerlijk om dat mee te maken zonder verplichtingen.
Rijpe Ruigeseks zoekt sex contact
Claartje
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee oude machines van mijn grootouders gekregen, maar ze doen het beiden niet. Ik heb er een vrijpartij voor over als jij ze aan de praat krijgt
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Ymke
★★★★★★★★★★
Degene die het behang van mijn woonkamer weg kan halen zonder een spoortje achter te laten mag met mij naar bed. Ik doe dit gedeeltelijk uit armoede en gedeeltelijk omdat ik erg van seks houd..
Behang weghalen (Klus van 2 uur)
Jannetje
★★★★★★★★★☆
Ik krijg mijn oven niet meer schoon. Alles is aangekoekt. Wie kan mij helpen? Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een betaling in natura te doen. Ook voor mijn plezier..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Noanne
★★★★★★★★★★
Mijn kachel moet echt schoongemaakt worden, want ik durf hem niet meer aan te steken. Wie kan mij binnenkort helpen? En wie hoeft er geen geld voor, maar accepteert mijn lichaam?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten