Gratis Aanmelden

Vrouw Liska zoekt contact

Liska (52)

Ik ben niet meer van de jongste maar dat wil nog niet zeggen dat ik versleten ben. Ben eigenlijk ook wel heel benieuwd of ik op een speelse manier een man nog kan verleiden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Liska
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw Liska van 52 uit Leeuwarden, Friesland zoekt contact
Hartsverbod (46)
★★★★★
Ik ben een zelfverzekerde vrouw, sta sterk in mijn schoenen om zo maar te zeggen, wat ik nog wel in mijn leven mis is een man, de meeste manen die ik ontmoet zijn niet echt mijn type dus vandaar dat ik mijn horizon hier eens wil verbreden.
Hete Hartsverbod zoekt relatie
Jowenna (45)
★★★★☆
Heb al lang een wens, en dat is om eens lekker gek te gaan doen. Ik denk dan echt aan avontuur als een ballonvlucht, bungee jumpen. Dus is er hier een waaghals die mij op sleeptouw wil mee nemen?
Gescheiden Jowenna zoekt sex contact
Latoyax_x (44)
★★★★☆
Mijn specialiteit is pijpen. Ik zat altijd aan mijn ex zijn pik te zuigen terwijl hij naar voetballen zat te kijken, of aan het gamen was. Ik vind het gewoon erg geil om een man te zien genieten als ik lekker met hem bezig ben.
Geile Latoyax X zoekt sexdate
Beat_me (44)
★★★★★
Hoi, ik ben op zoek naar mannen om gezellige dingen mee te doen, en met de tijd zien we wel hoe het loopt. Wil vooral gezelligheid en eerlijkheid samen.
Mama Beat Me zoekt man
RoManna (46)
★★★★★
Ik ben een vrouw die erg romantisch is. Ik kan erg genieten van een avond op de bank, kaarsjes aan, filmpje en een hapje en drankje. Maar ook buiten de deur, dat is ook heel fijn, romantisch etentje bijvoorbeeld. Ik ben gescheiden en weer toe aan een leuke man die ook geniet van het leven.
Milf RoManna zoekt sex contact
Rominae (46)
★★★★★
Ook al ben ik bewust gescheiden, toch mis ik iemand naast mij waar ik leuke dingen mee kan doen. Ik durf het er hier wel op te wagen want heb al heel leuke mannen zien passeren.
Geile Rominae zoekt relatie
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb hoogtevrees en een plafond van 3m20 hoogte. Ik heb ook geen ladder en er moet en nieuw peertje in één van de lampen... Doe jij dat voor me in ruil voor het betasten van mijn tietjes?
Peertje vervangen (Klus van half uur)
Gera
★★★★★★★★★☆
Hey... ik bied je een schuimend warm bad aan in mijn twee-persoonsbad, samen met mij dus, als jij mij kunt helpen met het leggen van een parketvloer in mijn slaapkamer.
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Jenny
★★★★★★★★★☆
Ik ben een zwangere vrouw en sinds kort alleenstaande en ik zoek iemand die met kan helpen mijn zwembad op te ruimen (schoonmaken en opvouwen). Als beloning zal ik je pijpen.
Zwembad opruimen (Klus van 2 uur)
Noalie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand in Flevoland die mijn band kan komen plakken. Ik heb geen geld voor de fietsenmaker en het lukt me zelf niet om het te repareren. Ik vergoed je dan in natura.
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten