Gratis Aanmelden

Gescheiden Ylla zoekt dating

Ylla (29)

De tijd zal het leren zei mijn moeder altijd. Ik dacht wat bedoelt ze daar toch mee en ze had het over de liefde. Liefde heb ik genoeg in mijn leven maar de seks is ver te zoeken. Oke 1x per maand, maar dat is voor mij te weinig. Ik wil een seksmaatje die mij doordeweeks lekker komt verwennen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ylla
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Ylla van 29 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt dating
naughtygg (44)
★★★★☆
Ik heb zin:) Heb een hekel aan mannen die zeuren.. Gewoon lekker relax wat drinken en daarna zien we wel waar het schip strand toch?
Mama Naughtygg zoekt contact
Isaura (44)
★★★★★
Na mijn scheiding heb ik me voorgenomen om nooit nog een nieuwe partner te willen! Ik ben ondertussen het alleen zijn grondig beu en hoop hier een maatje te vinden om samen een beetje van elkaar en van het leven te genieten. Ik ben niet echt op zoek naar een nieuwe relatie maar ik sluit natuurlijk niets uit!
Milf Isaura zoekt dating
Rielana (45)
★★★★★
Soms is gewoon lekker bankhangen in een ochtendjas of een huispak toch gewoon lekker? Een leuke film of serie erop en genieten maar. Maar soms is het ook fijn als je dan tegen iemand aan kan hangen.
Rijpe Rielana zoekt sexdating
Brachey (46)
★★★★★
Ouder maar daarom niet minder zin, ik denk juist dat ik in de loop der jaren alleen maar meer zin heb gekregen eigenlijk. Ik kan er ook niets aan doen maar zoveel ik met mijzelf speel momenteel is absurd, dus ik zoek een lekkere spontane man die er ook wel pap van lust.
Milf Brachey zoekt jongen
Ullricka (45)
★★★★★
Vol in het leven met op zijn tijd een leuk reisje dan vermaak ik mij wel wat dat betreft. Het reizen vind ik nog steeds te leuk om te doen maar alles maar alleen is ook wel saai.
Rijpe Ullricka zoekt neuk date
Agurl (44)
★★★★☆
Ok, ik neem aan dat jij voor hetzelfde hier komt als mij?. En dat is toch gewoon seks, dus laten we daar ook niet al te moelijk om doen en gewoon eerlijk zijn in wat we zoeken. Ik wil ongecompliceerde seks geen huisje boompje beesje dus, wil jij dat ook stuur mij dan even een berichtje om wat af te spreken.
Hete Agurl zoekt jongen
Ilse
★★★★★★★★★★
Wij zijn een lesbisch koppel en de goot rondom ons huis zit helemaal vol bladeren. We zoeken een man die de goot wil schoonmaken. P.s. wij zijn bi-seksueel.. ;-)
Goot schoonmaken (Klus van 4 uur)
Aaliyah
★★★★★★★★★☆
Wij zijn een bi-seksueel koppel en we proberen een moestuin aan te leggen, maar het werk is te veel voor ons beiden. Wat zou je zeggen van een triootje met ons..?
Moestuin aanleggen (Klus van 4 uur)
Eline
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die een kraan kan installeren bij mij thuis en daar geen geld voor vraagt maar als beloning een potje wil vrijen met mij, alleenstaande jonge moeder.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Stephanie
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik ben op zoek naar een huiswerk begeleider voor mijn twee kinderen van 12 en 14 jaar. Ik vergoed je slechts in natura op regelmatige basis. Omgeving Zuid-Holland.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten