Gratis Aanmelden

Vrouw Lisa zoekt man

Lisa (43)

Ik ben Lisa een lekkere Dominicaanse meid. Kom genieten van mijn lekkere borsten. Ik zorg ervoor dat al je dromen werkelijkheid worden bij mij.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lisa
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Oss
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw Lisa van 43 uit Oss, Noord-Brabant zoekt man
Roday (42)
★★★★★
Heb een leuke baan fijn huisje en helaas geen kinderen. Maar je kan niet alles hebben. Maar ik denk dat mijn leven wel wat leuker kan, ik ben er ook wel klaar voor om mijn droom man te mogen ontmoeten.
Moeder Roday zoekt contact
Giovanka (43)
★★★★★
Jij bent een stoere man, die alles zou doen om zijn vrouwtje te beschermen. Ach misschien is dit gewoon een droom van mij maar die kunnen toch altijd uitkomen?
Hete Giovanka zoekt relatie
Woeppi (43)
★★★★☆
Hallo leuke mannen, ik kan hier van alles neerzetten maar als je interesse in mij hebt kan jij het aan mij vragen en omgekeerd doe ik dat ook bij jou.
Milf Woeppi zoekt jongen
Grazysingle (42)
★★★★☆
Zoals je ziet ben ik soms een beetje prettig gestoord! En hopelijk ben jij dat ook? Ik wil namelijk graag weer iemand in mijn leven om lol mee te hebben en dan niet alleen buiten de slaapkamer ;)
Gescheiden Grazysingle zoekt sexdate
ItsSabia (43)
★★★★☆
De man die ik zoek woont bij me in de buurt, wil mij elke dag ontmoeten en is een echte romanticus. Al een tijdje ben ik alleen en de liefde die je me kan en wil geven heb ik hard nodig.
Milfje ItsSabia zoekt jongen
Heleni (43)
★★★★★
Sinds mijn scheiding moet ik zeggen dat ik toch wel heel goed mijn plan trek ook al is het alleen. Vooral gezelschap mis ik wat ik ben dan zelf iemand die graag praat en ergens toch ook wel een knuffelaar.
Gescheiden Heleni zoekt dating
Vere
★★★★★★★★★★
Mijn grasmaaier is kapot en mijn tuin van 300m2 mag wel eens gemaaid worden. Kom jij dat voor me doen met jouw maaier? Nemen we daarna samen een bad... deal?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Melisa
★★★★★★★★★★
OK, ik heb dus een paar Ikea meubels gekocht en ik heb twee linkerhanden. Mijn talent zit meer in tussen mijn lippen. Begrijp je wat ik bedoel? Hebben we een deal?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Dania
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn PC geformateerd, maar ik krijg hem niet meer aan de praat nu. Is er iemand die mij kan helpen en die een goede beloning in natura kan accepteren?
Software installeren (Klus van 3 uur)
Ellinoor
★★★★★★★★★★
Ik heb een terras van 21m2 wat bedekt is onder een laag vuil die ik zomaar niet weg krijg. Mijn vraag is of iemand me daarbij kan helpen in ruil voor een vrijpartij na afloop.
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten