Gratis Aanmelden

Vrouw Felictas zoekt dating

Felictas (43)

Dat betekent eigenlijk een soort van gefeliciteerd. Wie zou ik kunnen feliciteren omdat hij mij aan de haak heeft geslagen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Felictas
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Leiden
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw Felictas van 43 uit Leiden, Zuid-Holland zoekt dating
Bolly (42)
★★★★☆
Sinds ik single ben moet ik toegeven dat ik wel heel veel op stap ben. Samen met mijn vriendinnen maken wij er soms zelfs een sport van om de mannen te keuren. Ik wil je niet alleen keuren maar ook echt beter leren kennen.
Mama Bolly zoekt jongen
Maddy (41)
★★★★★
Ben een leuke alleenstaande moeder, heb een dochter van 7 jaar oud. Wat ik hier hoop te vinden is een man die mijn alleenstaande leventje weer wat op kan fleuren. Hou van veel romantiek, kun jij mij hier mee charmeren?
Rijpe Maddy zoekt jongen
Cornelia35 (43)
★★★★☆
Ik ben niet direct op zoek naar een relatie, dit is in mijn ogen iets dat moet groeien. Ben een gevoelig en gereserveerd persoon, maar ik heb dan ook de nodige bagage in mijn rugzak. Als je me eenmaal echt leert kennen ben ik erg lief, open, eerlijk, zorgzaam en liefdevol. Door een lichamelijke beperking kan ik niet alles meer, dus ook begrip, geduld en behulpzaamheid zijn heel erg welkom. Verder hecht ik bijzonder veel waarde aan oprechte intenties en duidelijkheid.
Mama Cornelia35 zoekt sexdate
Maaroni (42)
★★★★☆
Na de scheiding heb ik in een flinke dip gezeten en ben reuze blij dat ik daar goed uit ben gekomen. Ik voel me weer goed en op en top vrouw en zoek een man die interesse heeft om een relatie met me aan te gaan.
Moeder Maaroni zoekt contact
Almila (41)
★★★★★
Mijn fetish ik zie het je vragen, dat zijn gewoon spannende stoeipakjes aantrekken. Vooral in de natuur zoals je ziet maak ik het graag erg heet. Enig idee waarmee ik het nog heter zou krijgen?
Vrouw Almila zoekt man
Felictas (43)
★★★★★
Dat betekent eigenlijk een soort van gefeliciteerd. Wie zou ik kunnen feliciteren omdat hij mij aan de haak heeft geslagen.
Vrouw Felictas zoekt neuk date
Zwaantje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen bij het ophangen van een grote kristallen kroonluchter? Het lukt me nooit zelf... Ik zal je belonen in natura. Of met geld als je dat liever hebt :/
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Bibiche
★★★★★★★★★★
De storm heeft een dikke tak half afgebroken en die bungelt nu in mijn tuin. Wie kan hem afzagen? Dan mag je daarna even met mijn borsten komen spelen, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Ainoa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte in Drenthe. Als jij voor mij de gouden tip hebt zal ik je in natura belonen! Dus voor een persoon, huis of appartement, met garage.
Woonruimte gezocht (Klus van 2 uur)
Miek
★★★★★★★★★★
Wie bereid is om twee muren bij mij thuis te bahangen, mag daarna met mij een douche nemen en wie weet wat nog meer. Klusjesmannen zijn helaas te duur voor mij, dus dan maar zo..
Behang plakken (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten