Gratis Aanmelden

Moeder Anissa zoekt jongen

Anissa (43)

Hoi lieve mannen! Misschien ben ik naïef, maar ondanks een moeilijk huwelijk en nog moeilijkere scheiding ben ik toch de hoop op liefde niet verloren. Daarbuiten loopt vast wel een man rond die perfect bij mij past, dus benut ik alle mogelijkheden om die ene speciale persoon te vinden. Misschien eerst eens rustig kennismaken en is het niets, dan is het niets, maar wie weet ben jij toch die man waar ik al jaren naar op zoek ben.

Maak contact met haar
 1. Naam: Anissa
 2. Leeftijd: 43 Jaar
 3. Woonplaats: Izegem
 4. Provincie: West-Vlaanderen
 5. Land: België
 6. Geslacht: Vrouw
 7. Lengte: 160-165 cm
 8. Postuur: Normaal
 9. Oogkleur: Blauw
 10. Haarkleur: Zwart
 11. Opleiding: LBO
 12. Piercings: Nee
 13. Tatoeages: Nee
 14. Roken: Nee
 15. Relatie: Single
 16. Anaal: Ja
 17. Slikken: Ja
Moeder Anissa van 43 uit Izegem, West-Vlaanderen zoekt jongen
Coolgirl (43)
★★★★☆
Het tegenovergestelde van rustig dat ben ik. Ik ben een wilde vrouw van 36 die in het weekend graag feest, drinkt, rookt en af en toe drugs gebruikt. Het leven is voor mij 1 grote lol
Vrouw Coolgirl zoekt contact
Nadiien (41)
★★★★☆
In de morgen begint er bij al wat te kriebelen en vaak word ik nat wakker. Dan moet ik spelen en ben ik weer eens te laat en in de avond begint het probleem weer. Ik kan de hele avond spelen met mijn speelgoed maar ik speel het liefste met een man.
Rijpe Nadiien zoekt contact
Slimmerd (43)
★★★★☆
Ik hou van mannen met een buikje waar ik lekker tegen aan kan liggen en kan knuffelen als je dan ook nog is onderdanig bent ben ik helemaal tevreden.
Hete Slimmerd zoekt sexdating
Geenbedrog (42)
★★★★☆
Daten is toch altijd leuk, lang geleden voor mij maar ben het nog niet verleerd.
Milf Geenbedrog zoekt man
VioolaJo (43)
★★★★★
Mijn ex was één van mijn grootste fouten die ik ooit in mijn leven heb gemakt. Twee jaar hield ik het met hem uit en besloot de deur voor hem te sluiten. Al een lange tijd ben ik single en voel weer de behoefte om met een man een relatie te beginnen, een relaxte die gebaseerd is op liefde en vertrouwen.
Dame VioolaJo zoekt contact
JufSiSi (41)
★★★★★
Inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat ik gescheiden ben en al die tijd heb ik mezelf in bed moeten verwennen. Wil dat daar een einde aan komt en dat een lieve, tedere man het van me overneemt.
Milf JufSiSi zoekt neuk date
Louise
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die de houten vloer van mijn woonkamer kan polijsten. Het is niet meer dan 16m2, maar ik heb geen werk meer en kan niet met geld betalen..
Parket polijsten (Klus van 2 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Anoek
★★★★★★★★★☆
Kan iemand voor mij het linker achterwiel van mijn auto losschroeven en er een andere opzetten? (staat in mijn garage) In ruil voor een wilde vrijpartij met mij, na afloop?
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten