Gratis Aanmelden

Moeder Anissa zoekt jongen

Anissa (43)

Hoi lieve mannen! Misschien ben ik naïef, maar ondanks een moeilijk huwelijk en nog moeilijkere scheiding ben ik toch de hoop op liefde niet verloren. Daarbuiten loopt vast wel een man rond die perfect bij mij past, dus benut ik alle mogelijkheden om die ene speciale persoon te vinden. Misschien eerst eens rustig kennismaken en is het niets, dan is het niets, maar wie weet ben jij toch die man waar ik al jaren naar op zoek ben.

Maak contact met haar
  1. Naam: Anissa
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Izegem
  4. Provincie: West-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Moeder Anissa van 43 uit Izegem, West-Vlaanderen zoekt jongen
Juulij (43)
★★★★★
Tijdens mijn ziekbed kwam mijn man bij mij en zei ik ga van je weg. Tja kon geen beter moment kiezen denk ik. Maar ik heb zowel mijn ziekbed gehad als dat ik van deze man ben verlost. Nu wil ik eens alles uit het leven halen wat er in zit.
Hete Juulij zoekt man
Psstjijdaar (43)
★★★★★
Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen, een vrouw met ballen. Geen echte ballen natuurlijk maar gewoon een pittig karakter. Ik zeg wat ik denk en hou er niet van om de schijn op te houden. Dat is ook de reden waarom relaties niet altijd succesvol uitpakken want niet iedereen denkt zoals ik. Hopelijk vind ik nu wel een vent die zich in mijn denkwijze kunt vinden.
Moeder Psstjijdaar zoekt contact
Felictas (43)
★★★★☆
Dat betekent eigenlijk een soort van gefeliciteerd. Wie zou ik kunnen feliciteren omdat hij mij aan de haak heeft geslagen.
Vrouw Felictas zoekt neuk date
Heleni (43)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding moet ik zeggen dat ik toch wel heel goed mijn plan trek ook al is het alleen. Vooral gezelschap mis ik wat ik ben dan zelf iemand die graag praat en ergens toch ook wel een knuffelaar.
Gescheiden Heleni zoekt dating
Zieve (41)
★★★★★
De zee, niets is mooier als je daar al je gedachten kan laten gaan, kan mijmeren over bepaalde dingen in het leven en gewoon helemaal kan uitwaaien.
Rijpe Zieve zoekt jongen
Dafney (42)
★★★★★
Al een tijd gescheiden en moet zeggen dat ik mijn man niet mis. Ik heb ook heel wat meegemaakt met hem. Mijn hartje heeft wel nog een klein plaatsje voor een lieve man die wel respect heeft.
Milf Dafney zoekt man
Wyke
★★★★★★★★★☆
Mijn hond heeft een groot gat gemaakt in een van mijn muren en ik vind de offertes echt te duur. Ik vind het echter geen probleem in de klus in natura te vergoeden..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Kayleigh
★★★★★★★★★☆
Ik ben een single vrouw en dat bevalt me prima, maar ik hou ook heel erg van massages. Dus mijn idee nu is dat jij me erotisch masseert en dat ik me dan aan jou geef...
Massage (Klus van 1 uur)
Lisette
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lekkende dakgoot en echt geen idee hoe ik die moet reparen (heb sowieso hoogtevrees) en ik kan niemand vinden die tijd heeft. Iemand hier misschien in ruil voor seks?
Lek repareren (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten