Gratis Aanmelden

Mama Liksnoep zoekt contact

Liksnoep (41)

Ik ben wel een beetje stevig, maar dat mag de pret niet echt drukken denk ik. Als wij een leuke tijd gaan hebben samen is het juist goed, je kan met mij alle kanten op, als je wilt weten wat ik jou kan geven, aarzel dan niet en neem contact op. Kusjes.

Maak contact met haar
  1. Naam: Liksnoep
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Almelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Liksnoep van 41 uit Almelo, Overijssel zoekt contact
Meakan (42)
★★★★☆
Na mijn scheiding heb ik mij in het uitgaansleven gestort om niet de leegte te voelen die ik sinds mijn scheiding ervaar. Helaas voel ik ook dat dit leven geen fijne invulling is, ik heb meer inhoud nodig.
Milfje Meakan zoekt neuk date
Saidey (43)
★★★★☆
Lingerie en stoeipakjes hou ik enorm van. Helemaal als een man ook nog eens wat leuks aantrekt. Want mijn lichaam reageert daar enorm op. Met het juiste pakje kan ik al nat worden door enkel het kijken.
Mama Saidey zoekt relatie
Sara (42)
★★★★★
Getekend door het leven, gegaan door een hel wil ik verder in de toekomst met iemand die dat ook wil. Ik wil niet blijven hangen in het verleden, blijven hangen in verdriet. Ik wil vooruit, verder naar het licht. Het liefste met een leuke vent aan mijn zijde die er voor mij wil zijn.
Dame Sara zoekt jongen
Manerda (43)
★★★★☆
Ik geniet nog elke dag met volle overgave van het leven. Maar iets is toch een beetje ingekakt. Want niets is zo lekker als kunnen spelen met een lekkere paal.
Hete Manerda zoekt contact
Maaroni (42)
★★★★☆
Na de scheiding heb ik in een flinke dip gezeten en ben reuze blij dat ik daar goed uit ben gekomen. Ik voel me weer goed en op en top vrouw en zoek een man die interesse heeft om een relatie met me aan te gaan.
Moeder Maaroni zoekt contact
Levendesexy (41)
★★★★☆
Ik voel mij vol in het leven staan. Jong van geest en denk ook nog best van lichaam. Nu zou ik er nog ten volle van moeten genieten, maar nu ben ik single. Ik zoek eigenlijk een maatje. Iemand waarmee ik kan lachen en passie kan beleven. Gewoon funny en erotisch zeg maar. Lukt dat hier?
Geile Levendesexy zoekt sexdate
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
Melisa
★★★★★★★★★★
OK, ik heb dus een paar Ikea meubels gekocht en ik heb twee linkerhanden. Mijn talent zit meer in tussen mijn lippen. Begrijp je wat ik bedoel? Hebben we een deal?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Adriaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb nogal wat onkruid in mijn tuin en ik heb last van mijn been, waardoor ik moeilijk kan staan, maar ik kan wel vrijen, mocht dat je interesseren bij wijze van beloning..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Ilse
★★★★★★★★★★
Wij zijn een lesbisch koppel en de goot rondom ons huis zit helemaal vol bladeren. We zoeken een man die de goot wil schoonmaken. P.s. wij zijn bi-seksueel.. ;-)
Goot schoonmaken (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten