Gratis Aanmelden

Milf Jojo11 zoekt sex

Jojo11 (41)

Kleding in mijn leven vind ik heel belangrijk, net zo als verzorging, ik hoop dat ik een man ga vinden die net als mij zich goed verzorgd en het belangrijk vind om goed voor de dag te komen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jojo11
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milf Jojo11 van 41 uit Almere, Flevoland zoekt sex
Liekelove (43)
★★★★☆
Je kan het al raden wie ik ben en wat ik zoek natuurlijk. Maar de vraag is wat voor man jij natuurlijk bent, want ik hou wel van een stevig karakter zeg maar hihi.
Vrouw Liekelove zoekt relatie
Grazysingle (42)
★★★★☆
Zoals je ziet ben ik soms een beetje prettig gestoord! En hopelijk ben jij dat ook? Ik wil namelijk graag weer iemand in mijn leven om lol mee te hebben en dan niet alleen buiten de slaapkamer ;)
Gescheiden Grazysingle zoekt sexdate
Cianka (42)
★★★★☆
Het zou ontzettend fijn zijn als er weer een man in mijn leven is die zich om me bekommert, me volledig vertrouwd en me in alles bijstaat. Lang heb ik alles zelf moeten uitzoeken en moet bekennen dat ik een man in mijn leven mis.
Hete Cianka zoekt neuk date
Psstjijdaar (43)
★★★★★
Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen, een vrouw met ballen. Geen echte ballen natuurlijk maar gewoon een pittig karakter. Ik zeg wat ik denk en hou er niet van om de schijn op te houden. Dat is ook de reden waarom relaties niet altijd succesvol uitpakken want niet iedereen denkt zoals ik. Hopelijk vind ik nu wel een vent die zich in mijn denkwijze kunt vinden.
Moeder Psstjijdaar zoekt contact
Heinny (43)
★★★★★
In het mooie noorden van het land heb je nog van die natuurlijke meren of rivieren. Je kan daar heerlijk genieten in het water maar ook zeker langs de kant. Wie is er ook zo avontuurlijk om daar te gaan genieten?
Mama Heinny zoekt neuk date
Kiersje (41)
★★★★☆
Ik heb lang gedacht dat iedereen me voor de gek hield toen ze vertelde dat ze mijn ex met andere vrouwen hadden zien zoenen. Ik had totaal niet verwacht dat hij zo was en kwam van een koude kermis terug toen hij de waarheid opbiechtte. De scheiding was een feit en ben nu weer zoekende naar en leuke man die niet zo is als mijn ex.
Moeder Kiersje zoekt neuk date
Jacomijntje
★★★★★★★★★★
Ik hou er van om naakt te zonnen, maar mijn buren kunnen me zien. Ik zoek nu dus hulp bij het installeren van een schutting en als dat lukt ben ik bereid om samen met jou te testen of hij ons beschut ;)
Schutting installeren (Klus van 4 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Afgelopen storm heeft wat schade aangericht aan mijn schutting en ik heb gen geld om die professionneel te laten herstellen. Ik kan het echter wel in natura vergoeden...
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Gera
★★★★★★★★★☆
Hey... ik bied je een schuimend warm bad aan in mijn twee-persoonsbad, samen met mij dus, als jij mij kunt helpen met het leggen van een parketvloer in mijn slaapkamer.
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten