Gratis Aanmelden

Hete Daanzetdoor zoekt relatie

Daanzetdoor (43)

Door mijn ex ben ik in de steek gelaten omdat ik ernstig ziek was. Bij hem ging in voor en tegenspoed niet op. Hij kon het niet aan dat ik kaal werd door de chemo. Hij kon het niet aan dat ik magerder werd, zo kan ik nog wel uren doorgaan. Uiteindelijk heeft hij de benen genomen en mij doodziek achter gelaten, ik heb nooit meer iets van hem gehoord. Dit is een nare periode geweest, het heeft mij wel super sterk gemaakt. De ziekte heb ik overwonnen, mijn vertrouwen is weer terug, tijd om mijn lev

Maak contact met haar
  1. Naam: Daanzetdoor
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Hete Daanzetdoor van 43 uit Groningen, Groningen zoekt relatie
Grazysingle (42)
★★★★☆
Zoals je ziet ben ik soms een beetje prettig gestoord! En hopelijk ben jij dat ook? Ik wil namelijk graag weer iemand in mijn leven om lol mee te hebben en dan niet alleen buiten de slaapkamer ;)
Gescheiden Grazysingle zoekt sexdate
Bolly (42)
★★★★☆
Sinds ik single ben moet ik toegeven dat ik wel heel veel op stap ben. Samen met mijn vriendinnen maken wij er soms zelfs een sport van om de mannen te keuren. Ik wil je niet alleen keuren maar ook echt beter leren kennen.
Mama Bolly zoekt jongen
Little (42)
★★★★★
In het geheim zit ik op de wc me nu in te schrijven, ik ben namelijk op mijn werk en ik verveel me kapot. Niet alleen op mijn werk maar ook als ik vrij ben. Ik zou gewoon graag eens lekker willen spelen met een lekkere stoere man die het niet erg vind dat ik een maatje meer heb. Graag heb ik een man die ouder is dan ik zelf ben omdat ik als kleine meid behandeld wil worden. En dan straf kan krijgen wel op een lieve manier. Dat ik tegen je aan kan kruipen en me geborgen kan voelen. Mijn vorige huwelijk was niet zo een succes en ik zoek dus ook niet zo zeer naar een relatie maar meer gewoon een lekkere seksrelatie waar ik mijn gevoel in kwijt kan en krijg wat ik graag wil. Er is vast wel een man die mij dat kan geven.
Gescheiden Little zoekt sex
NorieElla (41)
★★★★★
Ik ben bedrogen door mijn ex man en zit nu alleen in mijn appartementje te kijken totdat er een leuke man langskomt en ik me op hem kan storten! Ik wil graag een liever leren kennen die samen met mij aan een schitterende toekomst wil bouwen.
Moeder NorieElla zoekt sex contact
Coolgirl (43)
★★★★☆
Het tegenovergestelde van rustig dat ben ik. Ik ben een wilde vrouw van 36 die in het weekend graag feest, drinkt, rookt en af en toe drugs gebruikt. Het leven is voor mij 1 grote lol
Vrouw Coolgirl zoekt contact
Goldylok (42)
★★★★★
Ik wil weer plezier maken, samen met de man die ik lief heb en waarbij ik een goed gevoel heb. Heb die man helaas nog niet kunnen vinden en hoop dan maar dat ik hier meer kans maak die te leren kennen.
Moeder Goldylok zoekt neuk date
Eleonora
★★★★★★★★★★
Ik ben allergisch voor as, maar mijn kachel moet schoongemaakt worden. Dus als iemand mij daarmee kan helpen wil ik je wel een keertje lekker aftrekken..
Kachel schoonmaken (Klus van half uur)
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
Mijn garage zit vol met oude troep waar ik graag van af wil. Het niet moeilijk, maar misschien wel zwaar. Daarom bied ter vergoeding een complete vrijpartij, met anaal..
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Adriaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb nogal wat onkruid in mijn tuin en ik heb last van mijn been, waardoor ik moeilijk kan staan, maar ik kan wel vrijen, mocht dat je interesseren bij wijze van beloning..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten