Gratis Aanmelden

Dame Silessi zoekt man

Silessi (42)

Elke man mag reageren op mij, oud, jong, het maakt me niet uit. Het enige wat ik wil is om een lieverd te leren kennen die behulpzaam is en sociaal goed ontwikkelt. Samen met jou een relatie aangaan is waar ik open voor sta.

Maak contact met haar
  1. Naam: Silessi
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Molenlanden
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame Silessi van 42 uit Molenlanden, Zuid-Holland zoekt man
SonJaLief (43)
★★★★★
Een vrouw ben ik die vol uitdagingen zit, zelf ga ik geen uitdaging uit de weg. Ik zoek een nieuwe uitdaging, de uitdaging van een lieve man ben ik naar op zoek.
Moeder SonJaLief zoekt relatie
Brienenna (43)
★★★★☆
Genieten doe ik graag, echter wel in gezelschap van een man die me lief is. Hoop die man heit te vinden en met hem een helrijke tijd door te brengen, niet voor een avondje maar voor de rest van mijn leven!
Gescheiden Brienenna zoekt neuk date
Leuknerd (41)
★★★★★
Ik ben inmiddels alweer 2 jaar single, heb een vreselijke relatie achter de rug en in die 2 jaar helemaal niemand meer gehad. Het begint al aardig te kriebelen bij me en ben weer toe aan een leuke, echte kerel!
Milf Leuknerd zoekt dating
Trixietje (42)
★★★★★
Humor speelt een grote rol in mijn leven. Want waar ben je zonder humor? Je moet kunnen lachen, anders is er toch niets aan? Trouwens, tijdens mijn getrouwde leven heb ik genoeg somberheid gehad, dus daar heb ik voorgoed afscheid van genomen.
Mama Trixietje zoekt sex contact
MadyVV (42)
★★★★☆
Waar ik naar uitkijk is om weer echte liefde te hebben, ik wil weer verliefd worden op een sympathieke man die ook single is en niet in zijn eentje door het leven wil gaan.
Vrouw MadyVV zoekt sexdate
Justenjoy (42)
★★★★☆
Trouwen wilde ik al vanaf dat ik een kleine meid was, dat heb ik ook gedaan en uiteindelijk dan toch gescheiden. Voor mij hoeft dat ook niet meer. Wel wil ik gewoon blijven genieten. Hopelijk vind ik hier een leuke man voor heel veel plezier.
Mama Justenjoy zoekt contact
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
Celine
★★★★★★★★★☆
Die muur hier voor mij moet geschilderd worden en ik kan dara niet goed in. Kun jij mij helpen? Hij is 4,20 bij 2,50. In beige graag. Beloning is seks met mij.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Ninouk
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug en het lukt me nooit om een grote, dikke matras naar de eerste etage te dragen. Hij staat in de gang, maar ik heb echt hulp nodig!
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Mijnsje
★★★★★★★★★☆
Voor mijn zoontje wil ik een indoor huisje bouwen, maar ik krijg al die grote planken niet op maat gezaagd. Wie kan me helpen? Mijn vergoeding: samen in bad en sex
Zaag klus (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten