Gratis Aanmelden

Dame Jenjen zoekt jongen

Jenjen (42)

Bijna altijd goedgehumeurd ben ik. Ik ben een postief ingestelde vrouw en ik kgeef nooit op. Zo nu dus ook niet. Ik ben alweer een tijdje op zoek naar een leuke man om daar eventueel wat mee op te bouwen. Mag ook eenmalig zijn, maar ik ga een nieuwe relatie zeker niet uit de weg. Gewoon eens kijken of we bij elkaar passen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Jenjen
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Terschelling
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame Jenjen van 42 uit Terschelling, Friesland zoekt jongen
Esillia (41)
★★★★☆
Zo af en toe lekker gek doen is wat ik graag doe, mijn ex had daar een bloedhekel aan maar verwacht van jou dat je me accepteert zoals ik ben en jij ook wel eens in mijn gezelschap uit je dak wil gaan.
Moeder Esillia zoekt sex contact
Freij (43)
★★★★★
Ben al een tijdje op zoek naar een leuke vakantie woning, gewoon waar je tijd kan doorbrengen als je er zin in hebt. Maar ik heb er niet veel verstand van of het verstandig is of niet. Wie zou samen met mij deze zoektocht willen maken?
Gescheiden Freij zoekt jongen
Alexandra33 (41)
★★★★☆
Ik ben een vrouw van 33 op zoek naar een leuke date en wie weet meer. Eerst maar even een kijkje nemen en dan zien we wel verder.
Hete Alexandra33 zoekt dating
Humor (42)
★★★★★
Ik hou wel van een beetje humor!
Mama Humor zoekt sexdate
Jaenessa (41)
★★★★★
Een goed potje vrijen ben ik dol op, enige nadeel is dat ik sinds ik gescheiden ben amper meer vrij. Dit begint zijn tol te eisen, ik ben toe aan een man die mij op regelmatige basis wil verwennen.
Geile Jaenessa zoekt relatie
Marinja (41)
★★★★★
Mag in mijn leven niet klagen, mijn eigen onderneming opgezet om zo van mijn hobby mijn beroep te maken, en na wat werk is het mij echt gelukt. Dus nu wil ik mijn volgend projectje starten, zoeken naar de ideale man.
Milfje Marinja zoekt dating
Marije
★★★★★★★★★☆
Terwijl jij mijn tuin helemaal op orde brengt, wacht ik boven in mijn slaapkamer tot je klaar bent en dan kom je naar boven, neem je een douche en krijg je je vergoeding..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en defece wasmachine en ik heb geen man in huis om me te helpen. Kan iemand mij zo spoedig mogelijk uit de brand helpen? Beloning: mijn borsten betasten (en likken)
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten