Gratis Aanmelden

Dame Jenjen zoekt jongen

Jenjen (42)

Bijna altijd goedgehumeurd ben ik. Ik ben een postief ingestelde vrouw en ik kgeef nooit op. Zo nu dus ook niet. Ik ben alweer een tijdje op zoek naar een leuke man om daar eventueel wat mee op te bouwen. Mag ook eenmalig zijn, maar ik ga een nieuwe relatie zeker niet uit de weg. Gewoon eens kijken of we bij elkaar passen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Jenjen
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Terschelling
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame Jenjen van 42 uit Terschelling, Friesland zoekt jongen
Heleni (43)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding moet ik zeggen dat ik toch wel heel goed mijn plan trek ook al is het alleen. Vooral gezelschap mis ik wat ik ben dan zelf iemand die graag praat en ergens toch ook wel een knuffelaar.
Gescheiden Heleni zoekt dating
Brig (42)
★★★★★
Drie jaar gescheiden nu en drie jaar geen sex gehad. Geloof je me niet? Het is echt waar. Ja, sex met mezelf, dat heb ik wel gedaan, iedere dag bijna. En hoewel ik mezelf best een lekker wijf vind, is het toch niet echt bevredigend. Daar heb ik toch weer eens een echte man met een stijve pik voor nodig.
Dame Brig zoekt relatie
Pammielie (42)
★★★★☆
Als je alleen bent ben je ook wel een keer klaar met solo seks. Ik zoek een man die gewoon lekker geil en gek is en ook nog eens leuk tussen de lakens.
Moeder Pammielie zoekt dating
Romijnia (42)
★★★★★
Ik ben geen hopeloos geval of radeloos omdat ik geen partner heb. Bewust ben ik enkele jaren alleenstaand geweest maar kijk nu verwachtingsvol uit naar de mannen die op me reageren.
Moeder Romijnia zoekt man
Marijk (43)
★★★★★
Na mijn scheiding heb ik geen andere man meer gehad in me leven. Het is inmiddels toch alweer een aantal jaren terug dat ik gescheiden ben en heb er in al die tijd ook geen behoefte aan gehad om weer een ander te zoeken. Ik zoek momenteel nog steeds niemand voor een vaste relatie. Eerst maar kijken hoelang we het samen uit kunnen houden.
Hete Marijk zoekt man
Waterlove (42)
★★★★☆
Water ik ben er gek op, het maakt je vrij, licht en net of je zweeft als het ware. Zou de juiste persoon mij ook dit gevoel kunnen geven?
Rijpe Waterlove zoekt sexdate
Ilse
★★★★★★★★★★
Wij zijn een lesbisch koppel en de goot rondom ons huis zit helemaal vol bladeren. We zoeken een man die de goot wil schoonmaken. P.s. wij zijn bi-seksueel.. ;-)
Goot schoonmaken (Klus van 4 uur)
Lummetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek waar ik helemaal gek van word. Ik betaal me blauw aan beunhazen die er niets van snappen, dus ik bied mijn lichaam aan, aan degene die me echt helpt.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Louise
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die de houten vloer van mijn woonkamer kan polijsten. Het is niet meer dan 16m2, maar ik heb geen werk meer en kan niet met geld betalen..
Parket polijsten (Klus van 2 uur)
Celine
★★★★★★★★★☆
Die muur hier voor mij moet geschilderd worden en ik kan dara niet goed in. Kun jij mij helpen? Hij is 4,20 bij 2,50. In beige graag. Beloning is seks met mij.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten