Gratis Aanmelden

Hete Kleintjuhh zoekt man

Kleintjuhh (28)

Klein maar fijn. Ik word niet voor niks kleintje genoemd. Het betekend natuurlijk niet dat ik geen pit heb. Op seksgebied kan ik behoorlijk tekeer gaan. Nu moet ik nog een geile bed partner zoeken. Ik sta nu al een tijdje droog en snak naar een geile vrijpartij. Heb zelf niet echt voorkeuren. Als wij beide genieten is mijn doel geslaagd.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kleintjuhh
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Lingewaard
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Hete Kleintjuhh van 28 uit Lingewaard, Gelderland zoekt man
Oddita (40)
★★★★★
Je ziet het ik doe graag aan hardlopen, ook al een aantal keer een marathon gedaan. Ik denk dat ik nu ook wel toe ben aan een hardloop maatje. Je ergens aan meten is toch nooit verkeerd?
Milfje Oddita zoekt sex
Dainey (40)
★★★★★
Met mooi weer maak ik graag een tochtje op mijn motor, dat is echt mijn uitlaat klep in het leven. Gewoon lekker tocht van een paar uur, maar soms ook wel langer
Moeder Dainey zoekt man
Sulin (40)
★★★★☆
Ik was er niet van uit gegaan dat ik zou scheiden maar toch is het gebeurd, ik hoop nu een leuke goede band met een man op te bouwen.
Vrouw Sulin zoekt contact
KnuffeltjeNina (39)
★★★★☆
Hopeloos romantisch, een echte knuffelaar en een liefhebber van gezelligheid, dat omschrijft mij wel zo’n beetje. Misschien een beetje naïef van mij, maar ik geloof nog steeds dat op elk potje een dekseltje past en dat de ware voor mij nog zeker ergens rondloopt, net als ik op zoek naar die magische klik. Dus ik geef de hoop niet op en blijf zoeken tot ik mijn dekseltje gevonden heb.
Milfje KnuffeltjeNi zoekt contact
loeshier (40)
★★★★☆
in de natuur voel ik me vrij, bezoek regelmatig nudisten stranden, campings maar ga ook graag naar een parenclub..
Dame Loeshier zoekt relatie
Tambilli (37)
★★★★★
In het begin van mijn relatie met mijn ex was echt alles rozengeur en manschijn maar na jaren zwakte dat steeds meer af. Gevolg was de scheiding, ene heftige periode waarbij ik het erg zwaar had. Ben daar gelukkig overheen en kijk weer uit naar de man die mij een lief berichtje stuurt.
Milfje Tambilli zoekt dating
Elmi
★★★★★★★★★★
Ik heb een zware, dikke matras die naar mijn slaapkamer op zolder moet. Ik krijg dat met geen mogelijkheid voor elkaar. Jij wel? Dan testen we de matras daarna meteen..
Matras naar etage dragen (Klus van 1 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Milou
★★★★★★★★★☆
Hi, ik heb een paar dressings op het oog bij Ikea en geen mogelijkheid om die te transporteren en op te bouwen... Ik ben nogal onhandig, maar niet in bed... snap je?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 4 uur)
Nimke
★★★★★★★★★★
Ik pijp je alleen maar als een groot gat in mijn muur wweer onzichtbaar is geworden. Het gat is ongeveer 14cm groot en 4cm diep maximaal. Wie o wie komt me helpen?
Stuccen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten