Gratis Aanmelden

Mama Elienij zoekt relatie

Elienij (40)

Ben altijd al een dierenliefhebber geweest, ga graag naar de dierentuin, help regelmatig in een plaatselijk asiel en ik voel mij daar goed bij. Een huisdier zelf hoef ik eigenlijk niet, ik heb daar denk ik niet genoeg tijd voor maar samen een wandeling maken en daarmee een hond of meerdere happy maken lijkt mij geweldig.

Maak contact met haar
  1. Naam: Elienij
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Emmen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama Elienij van 40 uit Emmen, Drenthe zoekt relatie
DoorzakkerTrees (38)
★★★★★
Ik voel mijn tepels groeien als ik wat aandacht krijg van een knappe vent die maar wat graag met me het bed in duikt. Ik ben een geil sletje die het maar wat fijn vind om een lul in haar kontje te voelen.
Dame DoorzakkerTr zoekt sex contact
Oddita (40)
★★★★★
Je ziet het ik doe graag aan hardlopen, ook al een aantal keer een marathon gedaan. Ik denk dat ik nu ook wel toe ben aan een hardloop maatje. Je ergens aan meten is toch nooit verkeerd?
Milfje Oddita zoekt sex
DDivorced (38)
★★★★☆
Sind mijn scheiding sta ik droog en speel ik alleen maar een beetje met mijzelf. sinds enige tijd heb ik enorme behoefte aan fysiek mannelijk contact en dat voor mij het signaal om de markt af te struinen en op zoek te gaan naar een seksmaatje.
Dame DDivorced zoekt jongen
Talyan (37)
★★★★☆
Te snel ben ik met mijn vriend gaan samenwonen, we kende elkaar vier maanden en toen was het al raak. Had ook te maken dat ik weer bij mijn ouders inwoonde. Gevolg is nu dat de relatie aan het stranden is en ik weer moet uitkijken naar een andere man.
Moeder Talyan zoekt man
Uriana (40)
★★★★☆
Gescheiden en dus al een tijdje geen plezier meer gehad. Met plezier bedoel ik dan intimiteit, lekkere lange nachten. Zou je zoiets ook kunnen verleren?
Vrouw Uriana zoekt relatie
Blodiine (40)
★★★★★
Het is vrij simpel, het enigste wat ik wil is een seksdate, we kunnen wel bespreken wat wij dan allemaal doen als wij bij elkaar zijn.
Dame Blodiine zoekt dating
Jannetje
★★★★★★★★★☆
Ik krijg mijn oven niet meer schoon. Alles is aangekoekt. Wie kan mij helpen? Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een betaling in natura te doen. Ook voor mijn plezier..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Alice
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een schilder die het plafond van mijn keuken kan witten.Ik zit nogal krap bij kas, dus ik kan je slechts uitbetalen door middel van seks..
Plafond schilderen (Klus van 2 uur)
Bibiche
★★★★★★★★★★
De storm heeft een dikke tak half afgebroken en die bungelt nu in mijn tuin. Wie kan hem afzagen? Dan mag je daarna even met mijn borsten komen spelen, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Vivian
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee poezen die 4 dagen lang gevoerd moeten worden ivm een zakenreis. Je hoeft maar twee keer langs te komen. En een derde keer om met mijn borsten te komen spelen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten