Gratis Aanmelden

Moeder Marciana zoekt neuk date

Marciana (48)

Mijn vriend en ik zien elkaar alleen in de weekenden. Dat is al jaren een afspraak tussen ons want wij willen ons niet binden. In de weekenden willen wij samen zijn en genieten, door de week willen wij ons eigen ding doen. Dat was de afspraak die wij enkele jaren geleden maakten. Ik merk de laatste tijd aan mijzelf dat ik daar niet meer genoeg aan heb en heb het met hem besproken. Maar hij zegt, wij hebben die afspraak gemaakt en ik wil daar niet van af wijken. Oké, dat zal ik moeten accepteren

Maak contact met haar
  1. Naam: Marciana
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Oost Gelre
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Moeder Marciana van 48 uit Oost Gelre, Gelderland zoekt neuk date
JessieJJJ (38)
★★★★☆
Hallo leuke man, ik ben Jessica inmiddels heb ik er een scheiding op zitten. De seks in mijn vorige relatie was dus echt bagger. Ik snik van verlangens naar een goede neukbeurt, dus misschien kan jij mij hier mee helpen. Grz Jessica
Mama JessieJJJ zoekt relatie
Sassy (40)
★★★★★
Is er leven na de scheiding? Ik dacht even van niet, maar dat was omdat ik gekwetst was. Dat is nu alweer een tijdje geleden en ik ben opgekrabbeld. Ik ben teveel waard om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik ga weer leven. Het liefst met een leuke man, die me laat zien dat niet iedere man een rotzak is.
Milf Sassy zoekt man
Sabrietje (40)
★★★★★
Phoe was was het zwaar om mijn leven weer op te bouwen na mijn scheiding. Maar het is mij gelukt. De kinderen hebben hun draai gevonden, ik heb een leuk huisje gevonden dus nu nog een leuke man.
Dame Sabrietje zoekt relatie
Pleziert (40)
★★★★☆
Je ziet het al voor een spannend pakje draai ik mij niet om, en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Ik heb liever dat dat je dan op je knietjes gaat en mij gaat aanbidden van beneden naar boven.
Vrouw Pleziert zoekt man
Marjenna (39)
★★★★★
Mijn optimistische instelling kent bijna geen grenzen. Na de scheiding ben ik niet in zak en as gaan zitten maar gewoon door gegaan met leven en leuke dingen doen. Het is natuurlijk wel fijner om dingen samen te doen en een man die me leuk vind wil ik graag leren kennen.
Moeder Marjenna zoekt relatie
Lapinda (39)
★★★★★
Er zijn een heleboel dingen die ik heb gedaan in mijn leven, maar wat ik altijd nog is heb willen doen is een rollenspel.. Ik speel dan de agente en jij het boefje? Ik ben dol op lingerie,hoge hakken en kan erg goed dansen.
Vrouw Lapinda zoekt jongen
Teisje
★★★★★★★★★★
Hoi allemaal, ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte voor mij alleen. Niet gemakkelijk! Daarom wil ik de gouden tipgever graag belonen met een intiem moment met mijzelf..
Woonruimte gezocht (Klus van half uur)
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Tessa
★★★★★★★★★☆
Ik zit op kot en ik heb een nogal wild feest gehad, verschillende muren zitten vol deuken, de eigenaar wil dat ik het z.s.m. herstel, maar ik heb geen geld :(
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
Eline
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die een kraan kan installeren bij mij thuis en daar geen geld voor vraagt maar als beloning een potje wil vrijen met mij, alleenstaande jonge moeder.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten