Gratis Aanmelden

Dame Bebelg zoekt contact

Bebelg (41)

Zoek een man om lekkere uurtjes mee te beleven. Mijn man weet er van, dus dat is geen probleem. Hij weet ook dat hij tekort schiet en daarom mij deze kans gunt. Ik verlang naar tederheid, en lekkere tedere seks. Ik sta est voor veel open, zo lang het maar met respect gaat. Seks wil ik wel op een veilige manier doen, maar ik heb het idee dat een man dat ook wil. Verder heb ik niet veel wensen

Maak contact met haar
  1. Naam: Bebelg
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Bebelg van 41 uit Antwerpen, Antwerpen zoekt contact
Ikbenhet (37)
★★★★☆
Gezocht een leuke man die ook nog in het leven staat en er in het weekend op uit wilt gaan!
Moeder Ikbenhet zoekt contact
CecileRox (38)
★★★★☆
Het single leven ken ik inmiddels wel, alle positieve en negatieve kanten ik meegemaakt en kijk vol verwachting uit naar de man die met mij een relatie wil aangaan. Ik wil een man in mijn leven, een man die me lief heeft en gezelschap bied.
Milf CecileRox zoekt jongen
Blodiine (40)
★★★★★
Het is vrij simpel, het enigste wat ik wil is een seksdate, we kunnen wel bespreken wat wij dan allemaal doen als wij bij elkaar zijn.
Dame Blodiine zoekt dating
Pleziert (40)
★★★★☆
Je ziet het al voor een spannend pakje draai ik mij niet om, en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Ik heb liever dat dat je dan op je knietjes gaat en mij gaat aanbidden van beneden naar boven.
Vrouw Pleziert zoekt man
Afkewissel (40)
★★★★★
Na een zeer kort en eentonig huwelijk en even genoten te hebben van mijn vrijheid heb ik besloten om weer eens op mannenjacht te gaan. En dan deze keer niet blijven hangen bij 1. Niet dat ik iedere nacht een ander in mijn bed wil hebben, maar niet meer 5 jaar bij dezelfde man. En ook niet meer steeds dat ene zeer saaie standje. Laat me leven, laat me ervaren hoe spetterend seks ook kan zijn. Jij bepaald hoe!
Moeder Afkewissel zoekt jongen
Zoldita (40)
★★★★☆
Ik wil heel graag een paar nachtjes van je lichaam gebruik maken, even de schade inhalen want al een half jaar is er geen man meer in mijn leven geweest. Een weekendje met elkaar doorbrengen is waar ik voor wil gaan.
Milfje Zoldita zoekt sex
Ellinoor
★★★★★★★★★★
Ik heb een terras van 21m2 wat bedekt is onder een laag vuil die ik zomaar niet weg krijg. Mijn vraag is of iemand me daarbij kan helpen in ruil voor een vrijpartij na afloop.
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
Sylke
★★★★★★★★★☆
Ok, nou dit is dus wat ik je kan bieden mocht jij zin hebben om mij te helpen bij het transporteren van een grote houten kast en twee flink zware stoelen... Hebben we een deal?
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Jetje
★★★★★★★★★★
Mijn huis is een grote zooi en ik kan het niet meer alleen aan. Ik wil je graag belonen met orale seks als je mij komt helpen voor twee uurtjes..
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten