Gratis Aanmelden

Geile Jenniee zoekt contact

Jenniee (44)

Bergen met tijd heb ik over nu ik al even werkloos thuis zit, ik verveel me echt rot. En toevallig ben ik gek op sex! Ontvangen wordt wel wat lastig dus als ik naar jou mag komen vind ik het prima!

Maak contact met haar
  1. Naam: Jenniee
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Delft
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Geile Jenniee van 44 uit Delft, Zuid-Holland zoekt contact
JessieJJJ (38)
★★★★☆
Hallo leuke man, ik ben Jessica inmiddels heb ik er een scheiding op zitten. De seks in mijn vorige relatie was dus echt bagger. Ik snik van verlangens naar een goede neukbeurt, dus misschien kan jij mij hier mee helpen. Grz Jessica
Mama JessieJJJ zoekt relatie
Divers (37)
★★★★★
Hallo! Ervaren duikster hier. Ik wil graag eens seks hebben in het water...
Milfje Divers zoekt sexdating
Lipgloss (37)
★★★★★
Voor mij hoeft er niet gelijk een vaste relatie te komen, ik had zelf in gedachten om eerst elkaar beter te leren kennen en dan wat de toekomst uit gaat wijzen merken wij wel.
Gescheiden Lipgloss zoekt dating
Uriana (40)
★★★★☆
Gescheiden en dus al een tijdje geen plezier meer gehad. Met plezier bedoel ik dan intimiteit, lekkere lange nachten. Zou je zoiets ook kunnen verleren?
Vrouw Uriana zoekt relatie
Lazzy (37)
★★★★★
Al jong gescheiden en dat heeft zeker zijn voordelen. Ik heb een kindje maar die gaat om het andere weekend naar zijn vader en dan kan kan ik los gaan. En dat ga ik zeker doen! Ik ga sex in het hele huis hebben. Slaapkamer, keuken, woonkamer, echt overal! Doe je mee?
Geile Lazzy zoekt man
Griendola (37)
★★★★☆
De complimentjes die ik krijg zijn welgemeend maar enkel van mannen die al een relatie hebben. Ik zoek een single man die me leuk vind, me elke dag wil ontmoeten en mijn rots in de branding is.
Vrouw Griendola zoekt relatie
Anieke
★★★★★★★★★★
In mijn toilet wil ik graag parket hebben, maar ik ben niet zo handig. Wel ben ik heel handig met mijn mond... Ik heb het parket al in huis, maar ik weet niet hoe ik verder moet..
Parket leggen (Klus van 2 uur)
Elmi
★★★★★★★★★★
Kan iemand een zware tafel komen ophalen en wegbrengen? Eenmaal in je busje of op je aanhanger mag je je even lekker vermaken met mijn blote borsten. Aanraken en likken.
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Ellemeike
★★★★★★★★★☆
Ik wil je best wel een keer afzuigen tot het einde, maar dan wil ik wel dat je een plafond voor me schildert. Let op: zonder strepen! Mij lukt het gewoon niet.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten