Gratis Aanmelden

Hete Shirly zoekt sex

Shirly (35)

Ik heb geen grote tieten maar wel een heerlijke poes die nodig een goeie beurt nodig heeft. Wel discreet want ik ben getrouwd en voor mij is dat geen probleem.

Maak contact met haar
  1. Naam: Shirly
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Midden-Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Hete Shirly van 35 uit Midden-Groningen, Groningen zoekt sex
Fabbieen (49)
★★★★☆
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Bsyl (49)
★★★★☆
ik zoek naar iets leuks en gezelligs. Ben jij een leuke man die zin heeft om samen met mij wat gezelligs te gaan doen?
Rijpe Bsyl zoekt contact
Dahliscia (48)
★★★★☆
Lekker snoepje zoekt een leuke man voor een opwindend avontuur. Ben wel benieuwd wat jou avontuur gaat worden, en jij die van mij? Zal een tip geven, massage.
Rijpe Dahliscia zoekt jongen
Topsportie (48)
★★★★☆
Mijn lichaam is goddelijk, mijn karakter heel lief en verwennen van een man is waar ik een ster in ben. Als je een keer wil meemaken wat ik allemaal kan in bed dan wil ik je graag leren kennen.
Vrouw Topsportie zoekt sexdate
Tmaar (47)
★★★★★
Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik heb nog maar 1 man gehad in mijn leven waar ik nu van ben gescheiden. Ik wil nu wel eens aan een andere vrucht proeven. Ben jij die vrucht waar ik aan mag proeven?
Milfje Tmaar zoekt contact
Ringelsingel (48)
★★★★☆
Ik, jij Wij? Misschien kan dat zomaar zijn als er een klik is. Het begint met een gesprek en dan zien we verder..Ik ben gezellig en ongebonden. Ik hou van humor. Hopelijk ben ik die gene die jij zoekt!
Moeder Ringelsingel zoekt relatie
Emmelie
★★★★★★★★★★
Hi... ben onlangs geopereerd en mag niets zwaars tillen, maar ik heb wat lompe objecten die naar de stort moeten. Als je dat voor mij doet wacht ik daarna op jou, zonder kleren..
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Franske
★★★★★★★★★★
Ik heb drie kinderen die allemaal een enorme puinhoop hebben gemaakt in hun kamers en ik weet niet meer hoe ik dit moet organiseren. Ik heb dringend hulp nodig!
Kamer opruimen (Klus van 3 uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten