Gratis Aanmelden

Mama Fannah zoekt contact

Fannah (30)

De meeste jongens kijken niet echt naar me, ik ben een beetje dik en ze willen alleen slanke knappe meisjes blijkbaar. Maar op elk potje past een dekseltje, ik sta altijd open voor iets leuks.

Maak contact met haar
  1. Naam: Fannah
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Dik
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Fannah van 30 uit Groningen, Groningen zoekt contact
Pogingwagen (49)
★★★★★
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Ingridjuh (48)
★★★★★
Ik heb een goede baan en een leuke huisje en een hechte vriendenkring, mijn leven is bijna compleet, maar dat ene ontbreekt nog in mijn leven, en dat is een leuke man waarmee ik het kan delen. Want als ik s avonds thuis ben zou ik wel graag tegen een lekkere man op willen kruipen en samen ontspannen op de bank willen zitten.
Milfje Ingridjuh zoekt sex
Sabr4 (49)
★★★★☆
Hallo, ik ben aan het kijken of hier leuke mannen zijn die mijn leven extra kleur kan geven. Ik ben alweer een tijdje gescheiden en zoek een leuke man waarmee ik leuke dingen kan doen.
Dame Sabr4 zoekt neuk date
Day (49)
★★★★☆
Kun jij de regie uit handen geven? Ik zoek een man die zich onderdanig op kan stellen en mij mijn gang laat gaan. Het zal niet onaangenaam zijn, dat beloof ik je. Nouja, een heel klein beetje misschien, maar daar ga je zeker weten van genieten.
Dame Day zoekt contact
Maalise (47)
★★★★★
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
SeperatedHotty (48)
★★★★☆
Helaas een ben ik gescheiden, dus voor mijn behoeftes ben ik nu dan toch echt opzoek naar een leuke goede man, die mij oraal kan bevredigen.
Milf SeperatedHot zoekt contact
Alberdina
★★★★★★★★★★
Ik heb een wat verwilderde tuin die een flink snoeibeurt nodig heeft, maar ik heb geen materiaal en ook geen zin. Wel wil ik iemand die dat voor me doet een andere beurt geven...
Struiken snoeien (Klus van 3 uur)
Dania
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn PC geformateerd, maar ik krijg hem niet meer aan de praat nu. Is er iemand die mij kan helpen en die een goede beloning in natura kan accepteren?
Software installeren (Klus van 3 uur)
Jenieke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras moet eens schoongemaakt worden met een hogedrukspuit en die heb ik dus zelf niet. Doe jij het voor me? Dan zal ik me daarna bezighouden met jouw hogedrukpik
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
Diecke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras is grijs-groen en moet dringned schoongemaakt worden. Ik kan echter niemand daar voor vinden. Als jij dat voor mij wilt don ben ik best bereid om je in natura te vergoeden..
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten