Gratis Aanmelden

Moeder Lekkerviesjes zoekt relatie

Lekkerviesjes (47)

Mijn ex vond het allemaal maar smerig en vies, wat ik allemaal wilde. Wat is er toch in vredesnaam mis met af en toe een beetje ruige anale penetratie?

Maak contact met haar
  1. Naam: Lekkerviesjes
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Schoten
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Lekkerviesjes van 47 uit Schoten, Antwerpen zoekt relatie
Brianak (47)
★★★★☆
Ze zeggen wel eens als je eenmaal een donkere vrouw hebt gehad dan wil je nooit meer een ander. Nou ik kan je zeggen als je mij hebt gehad dan wil je zeker geen ander meer.
Mama Brianak zoekt man
Kiora (47)
★★★★☆
Ik ben dol op romantiek en de man die ik zoek is dat ook. Samen dineren bij kaarslicht, de haard aan en samen op de bank een romantische film kijken. Ik zou willen dat ik nu al in je armen op de bank zou liggen.
Moeder Kiora zoekt sex contact
Voorproefje (48)
★★★★★
Nog nooit heb ik zo geprobeerd om mijn geluk te beproeven, maar ja, eens moet de eerste keer zijn en wie weet vind ik hier wel een leuke vent;)
Vrouw Voorproefje zoekt man
Jolanwilwel (49)
★★★★★
Eerst begin ik je heerlijk te zoenen, dan mijn handen overal langs je lijf, dan krijg je een geweldige massage en dan mag jij zeggen wat jij zou willen. Dat is toch een goed begin zeker en je kunt nog veel meer verwachten!
Mama Jolanwilwel zoekt man
Jackyy (47)
★★★★☆
Hallo! Ik ben heel wat jaartjes getrouwd geweest. Dat was een mooie tijd, maar nu is het tijd voor wat nieuws. Ik hoef niet perse een nieuwe relatie, vrijblijvend met elkaar kletsen, misschien kunnen we wat verder gaan, zoiets zou ik wel willen. Vrijheid, blijheid!
Gescheiden Jackyy zoekt man
Nelnieuw (48)
★★★★☆
Ik ben een gevoelige vrouw die direct aanvoelt of iemand het meent wat hij zegt. Al een tijdlang ben ik alleen, kinderen heb ik niet en kijk vol verwachting uit naar de man die mij een leuke vrouw vind.
Mama Nelnieuw zoekt neuk date
Serap
★★★★★★★★★★
Ik ben Turkse en ik heb nodig vertaling van document. Geen geld voor vertaling. Ik betalen met liefde als je willen vertalen van 2 papieren voor mij. Ok?
Vertaling (Klus van half uur)
Sylke
★★★★★★★★★☆
Ok, nou dit is dus wat ik je kan bieden mocht jij zin hebben om mij te helpen bij het transporteren van een grote houten kast en twee flink zware stoelen... Hebben we een deal?
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Mijntje
★★★★★★★★★☆
Help help, mijn wasmachine is helemaal naar de klote en ik heb twee kinderen en een hoop vuile was. Kan iemand me helpen? Vergoeding in natura: 1/2 uur seks met mij.
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Nette
★★★★★★★★★☆
Jonge maar onhandige vrouw zoekt handige man die mijn fietsband eens kan komen plakken. Als beloning mag je eens met mijn blote tietjes spelen.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten