Gratis Aanmelden

Dame Lucia1 zoekt man

Lucia1 (33)

Als je mijn foto's bekijkt, is het wel duidelijk wat ik zoek. Dit mag jij allemaal met me doen, op voorwaarde dan mijn vriend mag kijken.Hij hoeft niet mee te doen, maar het lijkt hem geil om te zien als ik dit onderga. Is dat een mogelijkheid?

Maak contact met haar
  1. Naam: Lucia1
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Brussel
  4. Provincie: Brussel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Lucia1 van 33 uit Brussel, Brussel zoekt man
Just_me (48)
★★★★☆
Op zoek naar een leuke aardige en betrouwbare man met wie ik heel veel lol kan beleven. Ik ben dan misschien niet de jongste maar wel geil. Ben jij op zoek naar mij? Dan ben ik op zoek naar jou. Hopelijk hoor ik meer van je als het je aanspreekt.
Milfje Just Me zoekt contact
Sexverslaafde (48)
★★★★★
Misschien schrik je ervan maar ik zou mezelf omschrijven als behoorlijk sexverslaafd. Ik kan geen dag zonder heerlijk te masturberen maar dat gaat ook vervelend en ben geen type die mannen in de kroeg op pikt, dus via via kwam ik hier terecht en hoop op veel stoute reacties van ondeugende mannen.
Geile Sexverslaafd zoekt man
Hanneke (47)
★★★★☆
Het is alweer een tijdje geleden dat er een man in mijn leven was, zeker na wat mijn ex mij allemaal heeft geflikt was ik er even klaar mee, maar nu wil ik verder met mijn eigen leven en daar wil ik graag een lieve en betrouwbare man in hebben.
Dame Hanneke zoekt sexdating
Just_sabina (49)
★★★★★
Heb nog een plekje in mijn bed vrij voor een leuke, lieve man die weet hoe die een dame moet laten genieten!
Rijpe Just Sabina zoekt man
Merea (49)
★★★★★
Mijn stoute schoenen hebben al veel te lang in de kast gestaan dus tijd om er eens werk van te maken. Sinds ik gescheiden ben ga ik niet meer op stap en heb ik niet echt meer genoten van de dingen die ik graag doe. Toch ben ik zeker dat die ene lieve man dit nu aan het lezen is en al zin heeft mij beter te leren kennen.
Moeder Merea zoekt neuk date
Malindepol (49)
★★★★★
Ik heb er wel zin in om met jou een spelletje te spelen, ik doe me voor als arts en ben degene die jou op een intern onderzoek wil trakteren. Ik verdiep me graag in je holletje op voorwaarde dat je de mijne ook inspecteert maar dan wel met je harde piemel.
Milfje Malindepol zoekt jongen
Wybrigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die voor mij een kroonluchter kan ophangen en aangezien ik een beetje in het rood sta stel ik voor dat ik je beloon in natura met een penis massage.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Melisa
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn parket kan polijsten. Het gaat om 23 m2. De vergoeding wil ik alleen maar in natura doen. Pas als het werk gedaan is.
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Leonieke
★★★★★★★★★★
Ik heb een muur van 2 bij 2,5 meter die geschilderd moet worden en ik heb geen materiaal en ook geen zin om dat te doen. Help jij me? Dan mag je mijn borsten voelen!
Muur schilderen (Klus van half uur)
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten