Gratis Aanmelden

Vrouw Adiva zoekt relatie

Adiva (50)

Lieve, eerlijke, romantische man gezocht die mij in de watten wilt leggen. Ik heb een rot ervaring achter de rug en hoop echt weer iets moois te beleven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Adiva
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Stede Broec
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw Adiva van 50 uit Stede Broec, Noord-Holland zoekt relatie
Dubbeldwarsig (49)
★★★★☆
Alleenstaand, een groot huis, goede baan en lieve kinderen maar sinds mijn scheiding lijkt niets meer compleet en voel ik me vaak behoorlijk alleen. Zou heel fijn zin als jij die eenzaamheid een beetje kunt opvullen.
Milfje Dubbeldwarsi zoekt sexdate
Lexieta (48)
★★★★☆
Mooi, lief en een beetje avontuurlijk, dat ben ik ten voeten uit. Zoek een man die ook zo in elkaar zit en dat we samen lang mogen genieten van de avonturen die we met elkaar gaan doormaken en natuurlijk van de liefde.
Hete Lexieta zoekt sex
Ikbenleuk (49)
★★★★★
Soms een beetje gek, maar ook serieus.
Rijpe Ikbenleuk zoekt sex contact
alicia0ohoh (48)
★★★★☆
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Hadijat (47)
★★★★☆
Kleine kinderen worden groot dus mama krijgt meer tijd, die tijd wil ik graag besteden aan of met een maatje in mijn leven. Ik merk dat ik daar echt weer aan toe ben.
Milfje Hadijat zoekt contact
Bella_Ariella (47)
★★★★☆
Het zou toch echt wel enorm fijn zijn, wanneer een man echt voor mij zou gaan en ik er niet na een jaren lange relatie achter hoef te komen, dat ik er een van velen was.
Hete Bella Ariell zoekt jongen
Marlous
★★★★★★★★★★
Ik ben voor een uur lang voor jou, als jij bij mij in mijn huurwoning een beschadigde muur helemaal kunt herstellen. Er zitten scheuren en deuken in en de huisbaas is nogal boos...
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Ellemeike
★★★★★★★★★☆
Ik wil je best wel een keer afzuigen tot het einde, maar dan wil ik wel dat je een plafond voor me schildert. Let op: zonder strepen! Mij lukt het gewoon niet.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Maartje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp voor mijn verhuizing als gevolg van een scheiding... Tegelijkertijd sta ik ook alweer een hele poos droog, dus ik bied de beloning slechts aan in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Amelie
★★★★★★★★★★
Ik heb echt twee linkerhanden en toch zou ik graag een kraan in mijn badkamer willen hebben. Ook de afvoer buizen ontbreken er. Maar ik zal je goed belonen als je me helpt.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten