Gratis Aanmelden

Moeder Flirtje zoekt man

Flirtje (47)

Ik heb mijn leven behoorlijk op de rit en ik kan zeggen dat ik het leven allen wel heel erg goed vind bevallen alleen kom ik nu wat te kort. Ik wil seks, dit alles natuurlijk wel veilig en het liefst met iemand die het ook wel vaker wil dan een keer. Ik hou van lekker lang en soms van een lekker vlug potje harde seks. Ik hoop hier een man tegen te komen die mij kan laten genieten en mijn tekort kan opvullen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Flirtje
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Elsene
  4. Provincie: Brussel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Moeder Flirtje van 47 uit Elsene, Brussel zoekt man
Barunka (48)
★★★★☆
Avontuur zoek ik weer in mijn leven. Het staat een soort van stil in mijn leven zou ik maar zeggen en het wordt tijd dat ik actie ga ondernemen.
Dame Barunka zoekt dating
Maaikemiss (48)
★★★★☆
Mijn dromen heb ik laten varen, nu wil ik alleen nog maar leven in de realiteit en dan het liefste met een man die mij kan waarderen voor diegene die ik ben.
Geile Maaikemiss zoekt contact
Faduma (47)
★★★★☆
Misschien ben ik er wel klaar voor om mij te binden, dat gevoel heb ik lange tijd niet gehad maar ik merk dat ik er echt aan toe ben. Ik wordt immers ook ouder en ben mij er van bewust dat het leuk en fijn kan zijn als je ook dingen samen kan doen.
Rijpe Faduma zoekt sexdate
2voor1 (48)
★★★★★
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
Kimmetje (49)
★★★★☆
Ik zat even te denken hoe ik een leuke man kan vinden, dit leek mij de perfecte oplossing. Want ik ben al een tijdje alleen en het word hoognodig tijd om de draad weer op te pakken. Na mijn mislukte huwelijk wou ik eerst even wat rust hebben, maar nu ben ik er wel weer aan toe. Want wat is er nu leuker dan twee mensen die elkaar lief kunnen hebben en misschien wat moois op gaan bouwen?
Rijpe Kimmetje zoekt neuk date
Sissi (48)
★★★★★
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
Dielke
★★★★★★★★★☆
Ik ben mijn spullen aan het inpakken om mijn ontrouwe man te verlaten en ik zoek nu hulp bij mijn verhuizing. Ik heb geen geld, maar ben bereid in natura te betalen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Jetje
★★★★★★★★★★
Mijn huis is een grote zooi en ik kan het niet meer alleen aan. Ik wil je graag belonen met orale seks als je mij komt helpen voor twee uurtjes..
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een echte nitwit wat betreft techniek en ik heb nu eindelijk een echte smrt TV gekocht, maar ik krijg geen beeld. Ik ontvang niets. Wie kan mij helpen, in ruil voor seks?
TV Programmeren (Klus van 2 uur)
Miek
★★★★★★★★★★
Wie bereid is om twee muren bij mij thuis te bahangen, mag daarna met mij een douche nemen en wie weet wat nog meer. Klusjesmannen zijn helaas te duur voor mij, dus dan maar zo..
Behang plakken (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten