Gratis Aanmelden

Gescheiden Dekertt zoekt sex contact

Dekertt (34)

Al mijn vriendinnen hebben een vriendje en ik ben nu alweer een tijdje alleen en voel me soms een beetje buitengesloten zo. Ik ben toe aan zoenen en knuffelen met een lieve man en hoop dat het nu echt weer eens gaat gebeuren.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dekertt
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Eemsdelta
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Dekertt van 34 uit Eemsdelta, Groningen zoekt sex contact
veenbloem (49)
★★★★★
Nu al weer 3 jaar gescheiden, en hoop een maatje te vinden, om gezelligheid mee te kunnen delen. Ik ben niet ongelukkig, heb verder alles wel op de rit. Alles begint met een eerste indruk, vriendschap. Ik verzorg mij goed, kleed mij modern casual,trendy,zakelijk. Ook ben ik rustig van aard, eerlijk en trouw, en kan slecht tegen pushen dwang of gemanipuleerd te worden.
Rijpe Veenbloem zoekt sexdating
NudistIsa (49)
★★★★★
Ik loop graag in mijn blote kont en geniet vooral in de zomer van het naakt strand. Hou jij er ook van en wil jij misschien een keer mee?
Geile NudistIsa zoekt dating
Veronneke (47)
★★★★★
Goedendag. Ik ben op zoek naar een heerlijk avontuur. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Het is voor mij geen probleem als u al een relatie heeft. Ik zoek geen ring om mijn vinger maar alleen de seks dus. Spreekt dit u aan, dan zou het fijn zijn moest ik een berichtje ontvangen. Dan kunnen wij zien wat de mogelijkheden zijn.
Moeder Veronneke zoekt man
Kusvoorjou (48)
★★★★☆
Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)
Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact
Lonnki (49)
★★★★☆
Maatje of liefde; denk dat het eerste belangrijker is en meer betekenis heeft! Tegendeel mag bewezen worden
Geile Lonnki zoekt sex contact
Katn (47)
★★★★☆
Hi leuke heren! Ik ben een sexy dame en ik schaam me nergens voor, ik heb daarom ook zin om helemaal los te gaan en als jij dat ook wilt dan hebben we elkaar gevonden.
Geile Katn zoekt relatie
Laurien
★★★★★★★★★☆
Wie o wie kan voor mij in een oude eikenboom klimmen om daar twee flinke takken af te zagen? Vind je het goed als ik je daarna beloon met een fijne handjob? Kan ik goed...
Tak afzagen (Klus van 1 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Maasje
★★★★★★★★★☆
Mijn auto wil niet meer starten dus ik zoek een monteur of iemand die mijn boodschappen kan komen brengen de komende drie weken tot ik weer uitbetaald krijg. Vergoeding in natura.
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten