Gratis Aanmelden

Gescheiden lifeisforliving zoekt sex contact

lifeisforliving (48)

Single lady, klaar voor een nieuwe liefde. Zelfstandig en ondernemend. Het begint met een date, daarom staat er geen relatie. Dat is iets wat zal moeten groeien, indien het klikt uiteraard ;-).

Maak contact met haar
  1. Naam: lifeisforliving
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Borger-Odoorn
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden lifeisforliving van 48 uit Borger-Odoorn, Drenthe zoekt sex contact
Val2222 (47)
★★★★★
Als je echt belangstelling hebt hoor ik jou graag, maar voor een one-night stand bedank ik.
Moeder Val2222 zoekt jongen
Tederheid (47)
★★★★☆
ik wil graag eens met iemand een erotisch avontuur hebben, voornamelijk tedere seks vind ik zo lekker en kan ik erg van genieten. Als jij denkt dat je met mij dat waar kan maken, aarzel dan niet en help mijn verlangens onder bedwang te krijgen.
Dame Tederheid zoekt relatie
Constanta (47)
★★★★☆
Mijn relatie is al een tijdje verleden tijd en dat is ook zo voor de intimiteit. Het is lang geleden dat er een man naast me in bed heeft gelegen en mis dat enorm. Een nachtje doorbrengen met een heel knappe en sexy man is waar mijn hart naar uit gaat.
Mama Constanta zoekt dating
Firefly (48)
★★★★★
Vind jij het spannend om te experimenteren met speeltjes, touwtjes en andere dingen? Gewoon een beetje spannender maken. Ik ben wel in voor een rollenspel, bondage en meer..
Vrouw Firefly zoekt sex
Sexylovertje (48)
★★★★☆
Als je zo blijft kijken, komen we niet verder natuurlijk. Ik ben te oud om allerlei spelletjes te spelen, dus daar begin ik niet aan. Ik zoek een man die nog zin heeft in een lekker potje sex. Ik ben recht voor zijn raap en als je verstandig bent, ben jij dat ook en dan kunnen we samen aan de gang gaan.
Dame Sexylovertje zoekt sexdating
Supri1es (49)
★★★★★
Het uiterlijk is voor mij totaal niet belangrijk, het gaat er bij mij om te ik gelijk goed gevoel bij jou heb. Ik ben op zoek naar een gezellige en leuke man, iemand met een lief karakter waar mee ik alles mee kan delen.
Milf Supri1es zoekt sex
Annelin
★★★★★★★★★★
Kan iemand een schutting schot vastzetten voor mij? Gewoon een paar schroefjes denk ik, maar ik heb geen gereedschap. Wel mag je na afloop even met mijn eigen "gereedschap" spelen...
Timmerklus (Klus van 1 uur)
Jenny
★★★★★★★★★☆
Ik ben een zwangere vrouw en sinds kort alleenstaande en ik zoek iemand die met kan helpen mijn zwembad op te ruimen (schoonmaken en opvouwen). Als beloning zal ik je pijpen.
Zwembad opruimen (Klus van 2 uur)
Heleen
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nerd die een unzip programma kan installeren op mijn PC. Ik snap er niets van, maar volgens mij is het redelijk simpel. Beloning: mijn borsten voor 5 minuten
Software installeren (Klus van half uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo veel te strijken dat ik er echt helemaal gek van word. Ik zoek iemand die het voor me komt doen en ik pijp je ervoor. Tot het einde, als je wil...
Strijken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten