Gratis Aanmelden

Dame Phien zoekt jongen

Phien (62)

Denk je dat ik niet weet dat ik niet goed meer in de markt lig? Ik ben de jongste niet meer, gescheiden en mijn uiterlijk is ook niet dat van een supermodel. Ik weet dat allemaal heus wel. Maar ik ben wel lief, aardig en netjes. Ik hou mijn boeltje keurig op orde, hou alles goed schoon, mijn rekeningen worden op tijd betaald en voor een man zorg ik ook goed. Jij mag er ook best wat minder mooi uit zien, vind ik helemaal niet erg. Dan passen we misschien juist wel goed bij elkaar!

Maak contact met haar
  1. Naam: Phien
  2. Leeftijd: 62 Jaar
  3. Woonplaats: Weert
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame Phien van 62 uit Weert, Limburg zoekt jongen
Ryen (48)
★★★★☆
Liefde is niet voor mij weggelegd, daar ben ik achter gekomen, Het heeft even geduurd om dat te accepteren, maar nu is het dan zover. Ik zoek geen man meer voor liefde. Alleen nog voor sex. Heet en ruig.
Vrouw Ryen zoekt neuk date
Vialia (47)
★★★★☆
Lianne aan deze kant, aangenaam kennis te maken. Na mijn scheiding in Flevoland gaan wonen en ik woon hier nog altijd met plezier. Maar de Brabantse nachten mis ik wel regelmatig.
Hete Vialia zoekt sex contact
Weerterug (48)
★★★★★
Nadat mijn man mij heeft laten zitten en ik alleen achterbleef met zoon, heb ik intimiteit op een laag pitje gezet. Omdat ik de zorg voor mijn zoon alleen had heb ik niet gedate, sla nu dus weer een hele nieuwe weg in en heb er weer zin in.
Milf Weerterug zoekt man
Nininicolle (48)
★★★★☆
Ik ben gek op leg puzzels, met heel erg veel stukjes. Mijn vriendinnetjes verklaren mij voor gek maar ik vind het heerlijk ontspannend. Nou ja als ik dit kan heb ik toch ook veel geduld?
Milfje Nininicolle zoekt neuk date
Inky12345 (47)
★★★★☆
Hoop geraakt te worden,de rest gaat dan vanzelf zijn weg vinden.. ????????
Dame Inky12345 zoekt jongen
Coolemeid (47)
★★★★☆
Ik ben iemand die heel open van geest is en nog heel wat aankan maar helaas ben ik alleen. Het zou fijn zijn mijn ruime gedachten met een leuke man te kunnen delen.
Dame Coolemeid zoekt man
Lubbetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die me kan helpen om Word op mijn pc te installeren. Ik loop steeds vast en de helpdesk is onbereikbaar. Ik zal je mijn lijf aanbieden als vergoeding.
Software installeren (Klus van 2 uur)
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik heb veel te veel onkruid in mijn tuin en ik heb gewoon geen zin om dat weg te halen. Dat is niet mijn ding. Maar ik kan wel lekkere handjobs geven...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Jentine
★★★★★★★★★☆
Ik word helemaal gek van mijn wasmachine! Niks werkt, dat dingt draait niet. Geen idee wat het is, maar ik heb er een goede vrijpartij voor over. Help jij me? Please
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten