Gratis Aanmelden

Mama Loxley zoekt man

Loxley (47)

Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?

Maak contact met haar
  1. Naam: Loxley
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Sudwest-Fryslan
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Loxley van 47 uit Sudwest-Fryslan, Friesland zoekt man
Anneliene (49)
★★★★☆
Hallo voor alle leuke sexy mannen aan de andere kant. Ja ik ben geen 20 jarige topmodel maar daarom heb ik nog wel mijn sexy kanten en rondingen. Plus misschien wel iets meer ervaring. Ik ben helemaal gek op verschillende standjes eigenlijk, altijd een bal gehakt wil je toch ook niet eten?
Milf Anneliene zoekt sex contact
memyselfi (47)
★★★★☆
Laatst zag ik een reclame op de televisie, over nieuwe kansen nemen in het leven. Ik ben van mezelf wat verlegen, maar ik hoop dat online contact me beter af gaat en me de kans geeft echt iets leuks met iemand om te bouwen.
Vrouw Memyselfi zoekt dating
Lyara (48)
★★★★★
Trouw niet voor je veertig bent. Ik kan je één ding zeggen, dat advies klopt. Ik heb dat wel gedaan en zie hier, ik ben gescheiden. Of ik ooit nog ga trouwen, weet ik niet. Laten we elkaar eerst rustig leren kennen, dan zien we wel waar het schip strandt.
Gescheiden Lyara zoekt contact
Ninik (48)
★★★★☆
Ik wil een heel spannend spelletje spelen. Ik ben alweer een tijdje alleen en heb al in geen jaren meer sex gehad. Het voelt een beetje alsof ik maagd ben. Kun jij me ontmaagden?
Rijpe Ninik zoekt contact
Ringelsingel (48)
★★★★★
Ik, jij Wij? Misschien kan dat zomaar zijn als er een klik is. Het begint met een gesprek en dan zien we verder..Ik ben gezellig en ongebonden. Ik hou van humor. Hopelijk ben ik die gene die jij zoekt!
Moeder Ringelsingel zoekt relatie
Miessmies (49)
★★★★☆
Ben het alleen zijn meer dan zat..Ik wil weer genieten van het leven! Plezier voor twee dus doe je met me mee?
Milf Miessmies zoekt neuk date
Beike
★★★★★★★★★☆
Ik wil in mijn badkamer behang hebben. Ik weet dat het een rotklus is, maar ik zal je in natura er voor betalen. Ik beid je mijn vagina en mijn anus aan.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Lonne
★★★★★★★★★☆
Mijn zoon heeft in een woede uitbarsting een gat in een gipsplaat geschopt. Ik moet dat van mijn huisbaas herstellen, maar heb geen geld daarvoor. Doet iemand dat voor seks?
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Elodie
★★★★★★★★★★
Ik heb een lek in mijn keuken en ik weet bij god niet hoe ik dat op moet lossen. Ik ben bereid tot heel veel als iemand me kan helpen. Ik heb helaas geen geld...
Lek repareren (Klus van 1 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Mijn ex heeft een mijn muur expres beschadigd en ik heb niet de middelen om dat te laten herstellen door een pro. Dus ik zoek hier iemand die dat wil doen in ruil voor seks.
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten