Gratis Aanmelden

Mama Loxley zoekt man

Loxley (47)

Het gaat mij puur om een avontuurtje tussen de lakens. Ben net gescheiden, dus een man in huis hoef ik niet. Alleen voor even dus. Doe je mee?

Maak contact met haar
  1. Naam: Loxley
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Sudwest-Fryslan
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mama Loxley van 47 uit Sudwest-Fryslan, Friesland zoekt man
Suprjetty (47)
★★★★☆
Als je de middelbare leeftijd bereikt ga je toch eens nadenken. De liefde, de eerste keer mislukte het en daarna heb ik het geen kans meer gegeven. Wil ik alleen oud worden? Nee, niet echt. Ik heb juist nog zoveel te geven. Dankzij een vriendin hier terecht gekomen en het is net een snoepwinkel, maar welke man zou mij als lekkerste snoepje uitkiezen?
Mama Suprjetty zoekt dating
Nelnieuw (48)
★★★★☆
Ik ben een gevoelige vrouw die direct aanvoelt of iemand het meent wat hij zegt. Al een tijdlang ben ik alleen, kinderen heb ik niet en kijk vol verwachting uit naar de man die mij een leuke vrouw vind.
Mama Nelnieuw zoekt neuk date
Ergwild (49)
★★★★☆
Als jij mocht kiezen tussen een geile massage of een lekkere blowjob, wat zou je dan kiezen? Ik kan je vertellen dat ik in beiden heel goed ben hihi.
Hete Ergwild zoekt neuk date
makeupdoll (49)
★★★★★
Leuke spontane dame, heb geen moeite met het alleen zijn. Maar verlangt toch weer naar de warmte en gezelligheid van een partner. Want uiteindelijk is dat toch wat we allemaal willen!?
Dame Makeupdoll zoekt sex contact
Sexverslaafde (48)
★★★★☆
Misschien schrik je ervan maar ik zou mezelf omschrijven als behoorlijk sexverslaafd. Ik kan geen dag zonder heerlijk te masturberen maar dat gaat ook vervelend en ben geen type die mannen in de kroeg op pikt, dus via via kwam ik hier terecht en hoop op veel stoute reacties van ondeugende mannen.
Geile Sexverslaafd zoekt man
ZoektLat (48)
★★★★☆
Ik heb nog wel ruimte in mijn leven voor een leuke, gezellige man om een (lat)relatie mee op te bouwen.
Vrouw ZoektLat zoekt sexdate
Nette
★★★★★★★★★☆
Jonge maar onhandige vrouw zoekt handige man die mijn fietsband eens kan komen plakken. Als beloning mag je eens met mijn blote tietjes spelen.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
Lauke
★★★★★★★★★☆
Beetje lullig om het hier te posten, maar ik heb hulp nodig om mijn droger naar de overloop te tillen. Ik laat je daarna met mijn blote borsten spelen als beloning.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten