Gratis Aanmelden

Milfje Troelalala zoekt dating

Troelalala (49)

Gewoon een gezellig wijf die opzoek is naar een gezellige vent, meer niet :)

Maak contact met haar
  1. Naam: Troelalala
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Krimpenerwaard
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Troelalala van 49 uit Krimpenerwaard, Zuid-Holland zoekt dating
LadyChardonay (49)
★★★★☆
Kom laten wij gewoon eens een lekker wijntje gaan drinken. Dit doe ik natuurlijk niet zomaar met iedereen, want ik wil natuurlijk eerst weten wat voor vlees ik in de kuip heb.
Gescheiden LadyChardona zoekt dating
Hyld (49)
★★★★☆
Ik heb een leuk huis, een mooie baan, een goed stel hersens. Maar het lukt mij maar niet om een leuke man te vinden. Helaas zijn ze niet te koop bij Bol, dus ik waag hier maar een poging.
Geile Hyld zoekt relatie
Melissa (49)
★★★★☆
Ik ben een spontane, lieve, zorgzame en humoristische vrouw en moeder die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Ik zoek een maatje om alles mee te delen, die mij af en toe met beide benen op de grond zet, me aan het lachen maakt en me als een prinsesje behandelt;)
Geile Melissa zoekt neuk date
Sweeting (49)
★★★★☆
Ben al een tijdje op zoek naar een leuke man. Liefst een normale, verzorgde man die begrijpt dat seks belangrijk is in het leven. Als je dus boven de 40 bent en geen zin meer in lekkere seks hebt hoef je niet te reageren.
Moeder Sweeting zoekt sex
Just_me (48)
★★★★★
Op zoek naar een leuke aardige en betrouwbare man met wie ik heel veel lol kan beleven. Ik ben dan misschien niet de jongste maar wel geil. Ben jij op zoek naar mij? Dan ben ik op zoek naar jou. Hopelijk hoor ik meer van je als het je aanspreekt.
Milfje Just Me zoekt contact
Pogingwagen (49)
★★★★☆
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Lieveke
★★★★★★★★★★
Wegens een kleine ingreep kan ik deze maand niet mijn grasmaaien, dus ik zoek iemand die dat voor mij kan doen. Ik zit nogal krap, maar ik je wel vergoeden in natura..
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Saske
★★★★★★★★★☆
Zijn hier handige mannen die de olie van mijn auto kunnen vervangen? Ik kan je niet met geld betalen, maar wel op een andere manier, als je dat OK vindt...
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een echte nitwit wat betreft techniek en ik heb nu eindelijk een echte smrt TV gekocht, maar ik krijg geen beeld. Ik ontvang niets. Wie kan mij helpen, in ruil voor seks?
TV Programmeren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten