Gratis Aanmelden

Moeder GewoonGezellig zoekt jongen

GewoonGezellig (65)

De leuke dingen in het leven, zou ik zo graag weer willen delen met een man. Alleen is pook ,maar alleen. En daar ben ik echt klaar mee, wil jij ook weer de dingen samen gaan delen?

Maak contact met haar
  1. Naam: GewoonGezellig
  2. Leeftijd: 65 Jaar
  3. Woonplaats: Vlaardingen
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Moeder GewoonGezellig van 65 uit Vlaardingen, Zuid-Holland zoekt jongen
Caniz (47)
★★★★★
Op zoek naar wat romantiek.
Rijpe Caniz zoekt jongen
WarmbloedigeLia (48)
★★★★★
Ik hoop dat ik er een beetje aantrekkelijk voor je uitzie, de kans dat er dan iemand reageert is dan een stuk groter. Inmiddels ben ik drie jaar gescheiden en naarstig opzoek naar de man die ook een nieuwe partner zoekt.
Milf Warmbloedige zoekt relatie
Lyara (48)
★★★★★
Trouw niet voor je veertig bent. Ik kan je één ding zeggen, dat advies klopt. Ik heb dat wel gedaan en zie hier, ik ben gescheiden. Of ik ooit nog ga trouwen, weet ik niet. Laten we elkaar eerst rustig leren kennen, dan zien we wel waar het schip strandt.
Gescheiden Lyara zoekt contact
Ingridjuh (48)
★★★★★
Ik heb een goede baan en een leuke huisje en een hechte vriendenkring, mijn leven is bijna compleet, maar dat ene ontbreekt nog in mijn leven, en dat is een leuke man waarmee ik het kan delen. Want als ik s avonds thuis ben zou ik wel graag tegen een lekkere man op willen kruipen en samen ontspannen op de bank willen zitten.
Milfje Ingridjuh zoekt sex
Rebec74 (48)
★★★★★
Elke keer hetzelfde standje heb ik nu wel een beetje gezien, wil is wat nieuws, wil eigenlijk het liefst gewoon uit elkaar getrokken worden.
Milf Rebec74 zoekt neuk date
Suprjetty (47)
★★★★☆
Als je de middelbare leeftijd bereikt ga je toch eens nadenken. De liefde, de eerste keer mislukte het en daarna heb ik het geen kans meer gegeven. Wil ik alleen oud worden? Nee, niet echt. Ik heb juist nog zoveel te geven. Dankzij een vriendin hier terecht gekomen en het is net een snoepwinkel, maar welke man zou mij als lekkerste snoepje uitkiezen?
Mama Suprjetty zoekt dating
Milou
★★★★★★★★★☆
Hi, ik heb een paar dressings op het oog bij Ikea en geen mogelijkheid om die te transporteren en op te bouwen... Ik ben nogal onhandig, maar niet in bed... snap je?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 4 uur)
Gerrianne
★★★★★★★★★★
Wie kan er drie keer eten komen geven aan mijn katten? Als beloning mag je een keer uitgebreid met mijn borsten spelen. Alleen serieuze heren die ook in de buurt wonen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Lisan
★★★★★★★★★☆
Ik betrek een nieuwe woning en er moeten enkele objecten zoals de wasmachine et droger verplaatst worden. Het is niet veel, maar wel zwaar werk. Ik beloon je er voor in natura.
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Gera
★★★★★★★★★☆
Hey... ik bied je een schuimend warm bad aan in mijn twee-persoonsbad, samen met mij dus, als jij mij kunt helpen met het leggen van een parketvloer in mijn slaapkamer.
Parket leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten