Gratis Aanmelden

Mama Sweetsensation zoekt sex

Sweetsensation (39)

Leuke spontane vrouw! Zoekt idem man die net als ik van het leven houdt. Maar daar ook graag de benodigde aanvulling aan wilt geven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sweetsensation
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Bunschoten
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Sweetsensation van 39 uit Bunschoten, Utrecht zoekt sex
Paaalic (48)
★★★★★
Ik ben welgesteld. Ik ben gescheiden van een rijke man en die heeft mij goed achtergelaten. Ik kom dus wat dat betreft niets te kort. Waar ik wel aan tekort kom is de intimiteit en de sex met een man. Ik heb alle ruimte die je wilt hier.
Geile Paaalic zoekt man
Maaikemiss (48)
★★★★☆
Mijn dromen heb ik laten varen, nu wil ik alleen nog maar leven in de realiteit en dan het liefste met een man die mij kan waarderen voor diegene die ik ben.
Geile Maaikemiss zoekt contact
Meike (48)
★★★★☆
Toe aan nieuwe ervaringen in mijn leven, altijd normale standaard sex gehad, maar nooit eens lekker buiten of speeltjes erbij nemen, zulke dingen en oh wat verlang ik daar naar.
Geile Meike zoekt dating
Daisedais (48)
★★★★★
Nadat ik gescheiden ben, ben ik in een soort gemeenschap gaan wonen. Het bevalt me daar heel erg goed, altijd gezelschap, heel fijn is dat. Maar wat ik daar wel mis, is een flinke pot sex. Die heb ik al een tijdje niet gehad, dus als je je geroepen voelt een dame in nood te helpen, laat dan wat van je horen.
Hete Daisedais zoekt jongen
Voorproefje (48)
★★★★★
Nog nooit heb ik zo geprobeerd om mijn geluk te beproeven, maar ja, eens moet de eerste keer zijn en wie weet vind ik hier wel een leuke vent;)
Vrouw Voorproefje zoekt man
Jackyy (47)
★★★★☆
Hallo! Ik ben heel wat jaartjes getrouwd geweest. Dat was een mooie tijd, maar nu is het tijd voor wat nieuws. Ik hoef niet perse een nieuwe relatie, vrijblijvend met elkaar kletsen, misschien kunnen we wat verder gaan, zoiets zou ik wel willen. Vrijheid, blijheid!
Gescheiden Jackyy zoekt man
Foske
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een handige man die mijn terras kan vernieuwen en daarvoor alleen maar in natura betaald wil worden. Ik zit een beetje krap bij kas, maar mijn terras is echt kapot.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Leonie
★★★★★★★★★★
Ik heb een kamer die dringend geschilderd moet worden, maar ik heb er geen budget meer voor. Ik heb wel een sexy lichaam, mocht je dat accepteren als betaling..
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Sharona
★★★★★★★★★★
Ik heb zo\'n verrekte hekel aan schoonmaken en poetsen en huishouden, beeeee! Misschien is het leuker om dat samen te doen? Kom jij mij helpen? Dan doen we het zoals op de foto...
Grote schoonmaak (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten