Gratis Aanmelden

Vrouw Tina zoekt dating

Tina (49)

Opzoek naar een leuke man liefst niet te ver weg. Ik heb goede sex thuis maar ik verlang gewoon ernaar het eens met een ander te doen. Misschien veroordeel je me ervoor of misschien wil je wel juist hetzelfde, dan hebben we elkaar nu gevonden!

Maak contact met haar
  1. Naam: Tina
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Venlo
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrouw Tina van 49 uit Venlo, Limburg zoekt dating
Bibibi (47)
★★★★☆
Als je opzoek bent naar een kleine vrouw, dan ben ik die vrouw die je zoekt!
Milfje Bibibi zoekt neuk date
Nirak1 (48)
★★★★★
Doe je niet anders voor dan dat jij bent maar wees jezelf.. Dat is mijn motto!! Ik zoek een man die net als ik op zoek is naar spanning en plezier en geen masker op zet want ik kijk daar zo doorheen. We zien vanzelf wel of er een klik is, zo niet gaan wij allebei weer onze eigen weg.
Dame Nirak1 zoekt sex
Paaalic (48)
★★★★★
Ik ben welgesteld. Ik ben gescheiden van een rijke man en die heeft mij goed achtergelaten. Ik kom dus wat dat betreft niets te kort. Waar ik wel aan tekort kom is de intimiteit en de sex met een man. Ik heb alle ruimte die je wilt hier.
Geile Paaalic zoekt man
Gescheidenlot (47)
★★★★☆
Ik ben best wel lang nu alleen. Maar het is alleen niet zo leuk. Ben jij wel eens alleen uit eten geweest. Nou ik ben laatst geweest en ik doe het nooit meer!
Rijpe Gescheidenlo zoekt sexdate
Constanta (47)
★★★★☆
Mijn relatie is al een tijdje verleden tijd en dat is ook zo voor de intimiteit. Het is lang geleden dat er een man naast me in bed heeft gelegen en mis dat enorm. Een nachtje doorbrengen met een heel knappe en sexy man is waar mijn hart naar uit gaat.
Mama Constanta zoekt dating
Ninik (48)
★★★★☆
Ik wil een heel spannend spelletje spelen. Ik ben alweer een tijdje alleen en heb al in geen jaren meer sex gehad. Het voelt een beetje alsof ik maagd ben. Kun jij me ontmaagden?
Rijpe Ninik zoekt contact
Cisca
★★★★★★★★★☆
Zie je die muur achter mij? Die mag wel eens geschilderd worden, vind je niet? Ik ben zelf echter niet zo goed in schilderen, maar andere dingen kan ik wel goed... Begrijp je..?
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen bij het ophangen van een grote kristallen kroonluchter? Het lukt me nooit zelf... Ik zal je belonen in natura. Of met geld als je dat liever hebt :/
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Stientje
★★★★★★★★★★
Het is een grote bende bij mij thuis en daar moet echt iets aan gedaan worden. Kom je me eens helpen? Dan zal ik je daarna een zeer goede beloning geven...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb hoogtevrees en een plafond van 3m20 hoogte. Ik heb ook geen ladder en er moet en nieuw peertje in één van de lampen... Doe jij dat voor me in ruil voor het betasten van mijn tietjes?
Peertje vervangen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten