Gratis Aanmelden

Geile Relaxxen zoekt relatie

Relaxxen (48)

Wil in mijn vrije tijd lekker ontspannen en wil dat graag doen met een leuke man. maar dan moet hij wel lekker los zijn niet zo stijve hark, daarvan zie ik er per dag al genoeg rondlopen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Relaxxen
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Stichtse Vecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile Relaxxen van 48 uit Stichtse Vecht, Utrecht zoekt relatie
Lekkerememmen (47)
★★★★☆
Mijn borsten zijn toch wel iets waar ik heel erg trots op ben en gebruik ze ook maar al te graag om jou te verwennen.
Geile Lekkerememme zoekt contact
Tracie (48)
★★★★★
Wat zou ik graag weer eens echt willen trillen van genot, ik weet niet meer hoe dat voelt, zo lang is het al geleden. Ik ben veel avonden vrij dus van mij mag je snel komen.
Vrouw Tracie zoekt relatie
Janinuh (47)
★★★★☆
Hallo! Ik zoek leuke en vooral spannende dates. Ben niet de jongste en de strakste meer maar dat neemt niet weg dat we het niet leuk kunnen hebben samen. Mijn kinderen zijn al uit huis kan dus prima ontvangen, verplaatsen is echt ook geen enkel probleem.Als het je leuk lijkt om kennis met mij te maken dan hoor ik het wel.
Moeder Janinuh zoekt sex
Felieana (48)
★★★★☆
Een stevige vrijpartij is waar ik erg naar uitkijk, hoop dan ook snel een lekkere vent te vinden die mijn goddelijke lichaam een keer wil verwennen. Hoop snel een reactie te krijgen en met jou een nachtje door te brengen.
Moeder Felieana zoekt man
WarmbloedigeLia (48)
★★★★★
Ik hoop dat ik er een beetje aantrekkelijk voor je uitzie, de kans dat er dan iemand reageert is dan een stuk groter. Inmiddels ben ik drie jaar gescheiden en naarstig opzoek naar de man die ook een nieuwe partner zoekt.
Milf Warmbloedige zoekt relatie
Carolyna (48)
★★★★☆
Ik ben al een tijdje gescheiden maar kan het alleen zijn niet gewoon worden. Die leegte vind ik verschrikkelijk en zou best iemand om mij heen willen. Een gezellig glaasje drinken en eens een goed gesprek.
Gescheiden Carolyna zoekt neuk date
Mijntje
★★★★★★★★★☆
Help help, mijn wasmachine is helemaal naar de klote en ik heb twee kinderen en een hoop vuile was. Kan iemand me helpen? Vergoeding in natura: 1/2 uur seks met mij.
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Melisa
★★★★★★★★★★
OK, ik heb dus een paar Ikea meubels gekocht en ik heb twee linkerhanden. Mijn talent zit meer in tussen mijn lippen. Begrijp je wat ik bedoel? Hebben we een deal?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Gera
★★★★★★★★★☆
Hey... ik bied je een schuimend warm bad aan in mijn twee-persoonsbad, samen met mij dus, als jij mij kunt helpen met het leggen van een parketvloer in mijn slaapkamer.
Parket leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten