Gratis Aanmelden

Geile Relaxxen zoekt relatie

Relaxxen (48)

Wil in mijn vrije tijd lekker ontspannen en wil dat graag doen met een leuke man. maar dan moet hij wel lekker los zijn niet zo stijve hark, daarvan zie ik er per dag al genoeg rondlopen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Relaxxen
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Stichtse Vecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Geile Relaxxen van 48 uit Stichtse Vecht, Utrecht zoekt relatie
Lexieta (48)
★★★★☆
Mooi, lief en een beetje avontuurlijk, dat ben ik ten voeten uit. Zoek een man die ook zo in elkaar zit en dat we samen lang mogen genieten van de avonturen die we met elkaar gaan doormaken en natuurlijk van de liefde.
Hete Lexieta zoekt sex
Jolanwilwel (49)
★★★★☆
Eerst begin ik je heerlijk te zoenen, dan mijn handen overal langs je lijf, dan krijg je een geweldige massage en dan mag jij zeggen wat jij zou willen. Dat is toch een goed begin zeker en je kunt nog veel meer verwachten!
Mama Jolanwilwel zoekt man
Gescheiden_endan (49)
★★★★★
Sinds mijn scheiding last van een flink sextekort, het wordt tijd daar iets aan te doen! Ben jij die potente vent die ik zoek?
Milfje Gescheiden E zoekt contact
Dubbeldwarsig (49)
★★★★★
Alleenstaand, een groot huis, goede baan en lieve kinderen maar sinds mijn scheiding lijkt niets meer compleet en voel ik me vaak behoorlijk alleen. Zou heel fijn zin als jij die eenzaamheid een beetje kunt opvullen.
Milfje Dubbeldwarsi zoekt sexdate
Tracie (48)
★★★★★
Wat zou ik graag weer eens echt willen trillen van genot, ik weet niet meer hoe dat voelt, zo lang is het al geleden. Ik ben veel avonden vrij dus van mij mag je snel komen.
Vrouw Tracie zoekt relatie
Kusvoorjou (48)
★★★★☆
Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)
Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact
Carijn
★★★★★★★★★☆
Ik bied je 10 minuten met mijn borsten aan als jij een beton blok van 80 x 60 x 50 cm uit mijn tuin weg kan halen en naar de stort kan brengen. Beloning pas na het handenwassen.
Afval Weggooien (Klus van half uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
Emelie
★★★★★★★★★☆
Help, ik krijg mijn wasmachine niet meer aan de praat. Ik zie allemaal rare codes, maar heb geen idee wat ik nu moet doen. Ik zit ook een beetje krap bij kas... iemand..?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Francien
★★★★★★★★★★
Ik woon in Groningen en mijn band is lek. Die moet gerepareerd worden. Als het je lukt mag je met mijn borsten spelen en misschien nog wel meer..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten