Gratis Aanmelden

Geile LekkereWendy zoekt relatie

LekkereWendy (49)

Ik ben een warmbloedige vrouw die al een tijdlang single is. De scheiding heeft een flinke deuk opgeveerd in mijn ego en heb daarom niet naar andere mannen gekeken. Ik heb me herpakt, voel me sexy en vrouwelijk en wil een man vinden om de schade die ik heb geleden in te halen.

Maak contact met haar
  1. Naam: LekkereWendy
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Bunschoten
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Geile LekkereWendy van 49 uit Bunschoten, Utrecht zoekt relatie
Wandaw (47)
★★★★☆
Ik ben nog niet zo heel erg lang geleden gescheiden, en zoek hier dan geen vaste relatie, meer een lat relatie.
Moeder Wandaw zoekt sex
Anneliene (49)
★★★★★
Hallo voor alle leuke sexy mannen aan de andere kant. Ja ik ben geen 20 jarige topmodel maar daarom heb ik nog wel mijn sexy kanten en rondingen. Plus misschien wel iets meer ervaring. Ik ben helemaal gek op verschillende standjes eigenlijk, altijd een bal gehakt wil je toch ook niet eten?
Milf Anneliene zoekt sex contact
Drieisleuk (49)
★★★★☆
Eigenlijks weet ik niet of het mij gaat lukken hier met wat ik zoek, ik doe toch even een gooi om te zien of ik geluk ga hebben. Ik heb een vriendin en we doen wel eens een trio met een man, alleen we zouden dus heel graag willen weten of er ook andere mannen zijn die er zin in hebben, want iedere keer dezelfde man verwennen word een sleur en is niet zo leuk meer. Wat verfrissing op dat gebied kan geen kwaad.
Mama Drieisleuk zoekt jongen
Lexieta (48)
★★★★★
Mooi, lief en een beetje avontuurlijk, dat ben ik ten voeten uit. Zoek een man die ook zo in elkaar zit en dat we samen lang mogen genieten van de avonturen die we met elkaar gaan doormaken en natuurlijk van de liefde.
Hete Lexieta zoekt sex
LadyChardonay (49)
★★★★☆
Kom laten wij gewoon eens een lekker wijntje gaan drinken. Dit doe ik natuurlijk niet zomaar met iedereen, want ik wil natuurlijk eerst weten wat voor vlees ik in de kuip heb.
Gescheiden LadyChardona zoekt dating
Marjorei (47)
★★★★☆
Het zou je maar gebeuren, je man vind je te oud en wil van je scheiden. Nou mij is het gebeurt. Tja daar sta je dan buiten en alleen. Maar ik heb het leven weer opgepakt en nu zoekende naar een maatje die mij niet te oud vind.
Milfje Marjorei zoekt neuk date
Tinka
★★★★★★★★★☆
Zoals je kunt zien moet ik afvallen en mijn dokter zegt dat ik gezonder moet leren koken. Maar daar voor heb ik hulp nodig. En zou ik voor die hulp dan in natura kunnen betalen?
Leren koken (Klus van 3 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Er zit al ruim twee jaar een flink gat in mijn muur, wat ik dicht moet maken van mijn huisbaas. Kun jij me helpen? Dan gebruiken we het gat eerst als gloryhole... ;-)
Stuccen (Klus van 1 uur)
Ymke
★★★★★★★★★★
Degene die het behang van mijn woonkamer weg kan halen zonder een spoortje achter te laten mag met mij naar bed. Ik doe dit gedeeltelijk uit armoede en gedeeltelijk omdat ik erg van seks houd..
Behang weghalen (Klus van 2 uur)
Annelies
★★★★★★★★★★
Ik beid je mijn lichaam aan als ik de gouden tip krijg voor een nieuwe woning in Overijssel. Voor 400k max, twee kamers, garage en een kleine tuin... succes ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten