Gratis Aanmelden

Dame Brechje zoekt man

Brechje (49)

Na drie jaar single te zijn geweest heb ik het daar wel mee gehad, ik woon in een veel te groot huis voor mij alleen en alleen in dat grote bed duiken elke avond staat me ook steeds meer tegen!

Maak contact met haar
  1. Naam: Brechje
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Brechje van 49 uit Meppel, Drenthe zoekt man
Golinda (49)
★★★★☆
Ik geniet al een tijdje van mijn vrijheid en voel mij daar zeker niet slecht door. Ergens is er toch iets wat ik mis maar wat dat is mag je zelf proberen achter te komen door mij heel snel te contacteren.
Dame Golinda zoekt dating
Sildie (49)
★★★★☆
Ik zal niet de jongste zijn hier maar weet wel dat ik iedere man weet te verwennen, van jong tot oud. Een lieverd is die ik wil leren kennen, iemand die mij ook een heerlijke nacht kan bezorgen.
Dame Sildie zoekt man
Wildfree (49)
★★★★☆
Crazy baby dat is mijn tweede naam, heb jij een grote piemel? Ik speel er dan graag mee, ik wil hem tussen mijn borsten zetten en diep in mijn kutje! Zie jij dat zitten? Laat het mij dan weten!
Dame Wildfree zoekt neuk date
leukenzo (49)
★★★★★
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Tracie (48)
★★★★★
Wat zou ik graag weer eens echt willen trillen van genot, ik weet niet meer hoe dat voelt, zo lang is het al geleden. Ik ben veel avonden vrij dus van mij mag je snel komen.
Vrouw Tracie zoekt relatie
Troelalala (49)
★★★★☆
Gewoon een gezellig wijf die opzoek is naar een gezellige vent, meer niet :)
Milfje Troelalala zoekt dating
Iemke
★★★★★★★★★☆
In de badkamer moet een nieuwe kraan komen, omdat de oude beschadigd is. Als je dat voor mij wil doen, ben ik bereid om je af te trekken tot je klaarkomt.
Kraan monteren (Klus van half uur)
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
In mijn toilet wil ik graag parket hebben, maar ik ben niet zo handig. Wel ben ik heel handig met mijn mond... Ik heb het parket al in huis, maar ik weet niet hoe ik verder moet..
Parket leggen (Klus van 2 uur)
Marieke
★★★★★★★★★☆
Wat als jij nou eens mijn huishouden komt doen en daarna wacht ik op jou in mijn bed en gaan we samen plezier beleven? Dit is een fantasie die ik al een tijdje heb...
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten