Gratis Aanmelden

Milf Missdonna zoekt sex contact

Missdonna (44)

Like a virgin, hmmm, erg overtuigend vind je niet? Mensen zeggen vaak dat ik op Madonna lijk, een compliment wat mij betreft. Al ben ik niet zo uitgaand als haar, want het liefst kruip ik in de armen van maar 1 man: mijn eigen man. Helaas heb ik die niet, dus ik zoek een vrijwilliger die met mij: op vakantie wil, wilt genieten van een glas wijn voor het slapen gaan, naar de zonsondergang (en opgang!!) wil kijken, houdt van spannende speeltjes in bed, een lang voorspel etc etc. Wil je alles van

Maak contact met haar
  1. Naam: Missdonna
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Noardeast-Fryslan
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milf Missdonna van 44 uit Noardeast-Fryslan, Friesland zoekt sex contact
Olietje (45)
★★★★★
Ik heb een leuke opleiding gedaan en heb een leuke baan, ik dacht dat ik een leuk leven had en een leuke man alleen vonden 3 andere vrouwen dat ook en dat ging me te ver. Daarom einde huwelijk. Ik zoek geen relatie want daar heb ik wel even mijn buik van vol.
Hete Olietje zoekt jongen
Wahiba (46)
★★★★☆
De nieuwe ik zo noem ik mijzelf maar, ben begonnen met yoga om de rust terug te vinden en mijn leven en ik ben er helemaal verslaafd aan geraakt. Daarna even bijkomen met een kop koffie en de dag kan beginnen. Eens samen proberen?
Milf Wahiba zoekt contact
Moimea (45)
★★★★☆
Ik hou het al best wel lang vol minimaal 8000 stappen per dag, nu ik dit doe kan ik eten wat ik wil en blijf ik mijn figuur houden. Al moet ik soms wel laat nog even rond de tafel rennen.
Geile Moimea zoekt jongen
naughtygg (44)
★★★★★
Ik heb zin:) Heb een hekel aan mannen die zeuren.. Gewoon lekker relax wat drinken en daarna zien we wel waar het schip strand toch?
Mama Naughtygg zoekt contact
Fenij (46)
★★★★★
Zo ik ben weer helemaal klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Soms moet je stappen maken in het leven en op dat punt ben ik nu.
Gescheiden Fenij zoekt contact
Lisalatte (46)
★★★★★
Heel eerlijk zal ik zijn, trouwen wil ik niet meer, 1x is voor mij genoeg geweest. Wat ik voor ogen heb is een lat relatie, zo houd ieder toch zijn eigen vrijheid.
Dame Lisalatte zoekt dating
Lauke
★★★★★★★★★☆
Beetje lullig om het hier te posten, maar ik heb hulp nodig om mijn droger naar de overloop te tillen. Ik laat je daarna met mijn blote borsten spelen als beloning.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Ciska
★★★★★★★★★★
Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan zijn dat wel Ikea kasten, maar ze liggen hier en moeten opgebouwd worden. Als alles staat mag je me doen wat je maar wil.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Stacey
★★★★★★★★★☆
Wanneer het regent moet ik in mijn huis een emmer plaatsen... ik word daar zo gek van, dat ik heb besloten hier iemand te zoeken die een vergoeding in natura accepeert in ruil voor de klus..
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten