Gratis Aanmelden

Vrouw Geescke zoekt contact

Geescke (46)

Je ziet het op mijn foto's ik ben nog net zo uitbundig als een aantal jaar geleden en dat zou ik ook altijd blijven. Want het maakt mij als persoon een open en vooral eerlijk mens. En zo een persoon zou ik ook graag naast mij willen hebben in het levne.

Maak contact met haar
  1. Naam: Geescke
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Lelystad
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrouw Geescke van 46 uit Lelystad, Flevoland zoekt contact
Ninka (46)
★★★★★
Een aantal jaar geleden ben ik gescheiden en voor mij is dit de juiste keuze geweest. Ik ben opzoek naar de ontbrekende stukjes
Geile Ninka zoekt jongen
Marjore (46)
★★★★☆
Ben helemaal gek op bloemen en planten al van kind of aan, daarom ben ik ook de bloemen wereld in gegaan. Nog moment spijt gehad maar nu ben ik op zoek naar dat ene bloemetje voor mij.
Dame Marjore zoekt jongen
Saunaliefhebber (46)
★★★★★
Sinds kort heb ik ontdekt dat je in een privé sauna ook intiem kan zijn, het was een geweldige ervaring. Het is voor herhaling vatbaar.
Gescheiden Saunaliefheb zoekt sex contact
Holsa (44)
★★★★☆
Waarom alle mannen op sexy slanke dames vallen weet ik niet want ik ben zeker niet de slankste. Ik kan wel heel sexy zijn maar dan moet jij mij wel de kans geven om je te kunnen verleiden.
Rijpe Holsa zoekt neuk date
Welien (46)
★★★★☆
Ik ben een beetje gek, ik ben vaak mijn sleutels kwijt en weet ook nooit de weg te vinden voor de rest ben ik best leuk.
Milf Welien zoekt sexdate
Arijena (45)
★★★★★
Als jij denkt een relatie met me aan te kunnen dan moet je wel een man zijn die stevig in zijn schoenen staat. Een beetje wispelturig kan ik wel zijn maar ook heel erg lief voor de man die bij me past.
Moeder Arijena zoekt neuk date
Aimee
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man of een vrouw die mijn oven schoon wil komen maken en ruil daarvoor met mijn borsten wil spelen. Betasten, likken en er over klaarkomen.
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Lana
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn muur kan schilderen e die accepteert dat ik slechts met seks vergoed. Ik heb geen verf en geen kwasten. Ik wil graag beige muren hebben. Kun jij me helpen?
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Rifke
★★★★★★★★★☆
Achter mijn woning ligt een oude wasmachine is nodig naar de stort moet. Als je die weg wilt halen bij mij, zal ik je eens lekker aftrekken, niet meer en niet minder...
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik heb veel te veel onkruid in mijn tuin en ik heb gewoon geen zin om dat weg te halen. Dat is niet mijn ding. Maar ik kan wel lekkere handjobs geven...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten