Gratis Aanmelden

Dame Noera zoekt sex

Noera (35)

Hier niet op zoek naar een one night stand, ik zoek een man die met mij meerdere keren spannend op date wilt gaan. Ik ben een lieve, betrouwbare, maar ook ondeugende dame en kan makkelijk verplaatsen, heb een auto.

Maak contact met haar
  1. Naam: Noera
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Dronten
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Rood
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Noera van 35 uit Dronten, Flevoland zoekt sex
Isaura (44)
★★★★★
Na mijn scheiding heb ik me voorgenomen om nooit nog een nieuwe partner te willen! Ik ben ondertussen het alleen zijn grondig beu en hoop hier een maatje te vinden om samen een beetje van elkaar en van het leven te genieten. Ik ben niet echt op zoek naar een nieuwe relatie maar ik sluit natuurlijk niets uit!
Milf Isaura zoekt dating
PassieMex (45)
★★★★☆
De man die ik wil leren kennen is net als ik single en heeft geen verplichtingen naar wie dan ook. Het zal niet meevallen om zo iemand te vinden maar heb toch al mijn hoop op hier gevestigd.
Milf PassieMex zoekt contact
Brendalovertje (45)
★★★★★
Na mijn scheiding is mijn seksleven op een dood spoor beland. Ligt aan mijzelf, ik ben niet van de one night stands. Liever ga ik voor een vast seksmaatje, het voordeel hiervan is dat je ook veel beter op elkaars behoefte ingespeeld raakt.
Hete Brendalovert zoekt contact
Angescheiden (46)
★★★★★
Al weer een tijdje alleen en op de markt en op zoek naar een lekkere man of een nieuwe liefde als jij heel erg leuk bent.
Moeder Angescheiden zoekt sex
OhMyGoshh (45)
★★★★☆
Vraag maar raak
Gescheiden OhMyGoshh zoekt neuk date
Anoom (45)
★★★★☆
Al tien jaar ben ik alleen. Ik zoek ook al jaren naar de juiste nieuwe partner, maar die zoektocht is niet makkelijk. Misschien ben ik wel te veeleisend. Ik heb de zoektocht voor een relatie maar even op een laag pitje gezet, ik ga nu gewoon voor een leuke tijd. Kan een nachtje zijn, meerdere dagen of nog langer. We zien het wel!
Moeder Anoom zoekt jongen
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
Mijntje
★★★★★★★★★☆
Help help, mijn wasmachine is helemaal naar de klote en ik heb twee kinderen en een hoop vuile was. Kan iemand me helpen? Vergoeding in natura: 1/2 uur seks met mij.
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten