Gratis Aanmelden

Mama LuckyD zoekt contact

LuckyD (34)

Je houdt van een dame met humor en gezelligheid staat ook boven aan je lijstje. Je vindt het niet erg dat ik een maatje meer heb en wilt het liefst alles samen doen. Dan moet je maar snel contact opnemen met mij want dan horen wij bij elkaar!

Maak contact met haar
  1. Naam: LuckyD
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Enschede
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Dik
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama LuckyD van 34 uit Enschede, Overijssel zoekt contact
Volharder (45)
★★★★☆
Het vertrouwen in de mannen ben ik na 2 slechte relaties niet kwijt geraak, ik voel aan alles dat er ook lieve eerlijke mannen zijn. Ik houd het er maar op dat ik 2x op een foute man gevallen ben, wie weet word de 3x relatie wel de relatie waar ik gelukkig van word.
Milfje Volharder zoekt relatie
Marjore (46)
★★★★☆
Ben helemaal gek op bloemen en planten al van kind of aan, daarom ben ik ook de bloemen wereld in gegaan. Nog moment spijt gehad maar nu ben ik op zoek naar dat ene bloemetje voor mij.
Dame Marjore zoekt jongen
Iemka (45)
★★★★☆
De zon is weer aan het schijnen in mijn leven en dat kon ik ook echt wel gebruiken moet ik zeggen. Maar altijd alleen te genieten staat mij steeds vaker tegen. Wie wil er met mij een groot avontuur aan gaan.
Geile Iemka zoekt sex
Dayaatje (45)
★★★★☆
Is het ouderwets om een minnaar te willen? Nouja, dan maar ouderwets, het is toch wat ik wil. Mijn libido is hoog en een man heb ik niet, dus heb ik een minnaar nodig. Zou makkelijk zijn als je ze kon bestellen, maar als ik je hier vraag, lukt het ook wel toch?
Moeder Dayaatje zoekt sexdating
Vanish (45)
★★★★☆
Goh ik heb er echt weer behoefte aan om eens lekker te mogen genieten. Het is voor mij al zo lang geleden dat ik weer eens lekker heb mogen spelen met een man. Of met mij heb laten spelen.
Rijpe Vanish zoekt jongen
Huyl (46)
★★★★☆
Het leven is een feestje hang jij de slingers voor mij op?
Rijpe Huyl zoekt dating
Foske
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een handige man die mijn terras kan vernieuwen en daarvoor alleen maar in natura betaald wil worden. Ik zit een beetje krap bij kas, maar mijn terras is echt kapot.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Annichje
★★★★★★★★★★
Ik word cam girl, maar ik krijg mijn cam niet aan de praat, dus ik zoek een handige man die dat voor mij kan en wil doen. In ruil voor een blowjob misschien?
Software installeren (Klus van half uur)
Geja
★★★★★★★★★★
Ik bied je een zeer hete en natte middag of avond aan met mij als je bereid bent om een grote hoeveelheid grof vuil weg te brengen uit mijn tuin en garage. Twee mannen mag ook.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 3 uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten