Gratis Aanmelden

Moeder SallyV zoekt neuk date

SallyV (44)

Sinds mijn scheiding heb ik even een lange pauze genomen op het gebied van mannen, maar ik ben er wel weer aan toe! Ik zoek een goed verzorgde, stabiele man om wat extra sparkel in mijn leven te brengen. Samen op reis, leuke dingen doen, genieten van de kleine dingen in het leven.

Maak contact met haar
  1. Naam: SallyV
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Emmen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Moeder SallyV van 44 uit Emmen, Drenthe zoekt neuk date
Esmaralde (45)
★★★★★
Hallo, hier een gescheiden vrouw die wel op zoek is naar een geile man. Ik stel voor dat we eens gaan kijken wat we allemaal willen doen, als het maar geil en spannend is voor mij. Ik heb al tijden geen seks meer gehad en ben er nu zeker wel aan toe.
Moeder Esmaralde zoekt sex contact
Esmaldi (44)
★★★★★
De Limburgse heuvels ben ik vaak te vinden, ik kan daar elke keer weer van genieten als ik er tijd voor heb. Wie wil er eens mee.
Hete Esmaldi zoekt sexdate
Moimea (45)
★★★★★
Ik hou het al best wel lang vol minimaal 8000 stappen per dag, nu ik dit doe kan ik eten wat ik wil en blijf ik mijn figuur houden. Al moet ik soms wel laat nog even rond de tafel rennen.
Geile Moimea zoekt jongen
Ullricka (45)
★★★★★
Vol in het leven met op zijn tijd een leuk reisje dan vermaak ik mij wel wat dat betreft. Het reizen vind ik nog steeds te leuk om te doen maar alles maar alleen is ook wel saai.
Rijpe Ullricka zoekt neuk date
Ikwacht (45)
★★★★☆
Mijn goede eigenschappen zijn vrolijk, goed kunnen luisteren en gezellig. Mijn minpunten zijn perfect willen zijn, eigenwijs en negatief zijn. Hopelijk hebben mijn slechte kanten je niet afgeschrikt en vind je het leuk om met mij in contact te komen. Dan hoop ik dat ik je berichtje mag lezen waarin jij jezelf voorstelt. Dan kunnen we kijken of we tot een date kunnen komen.
Gescheiden Ikwacht zoekt man
NelNelleke (45)
★★★★★
Vaak word ik nagekeken op straat, zal eerlijk zijn, het doet mij goed, een teken dat ik goed in de markt lig. Enige wat niet goed gaat is de man vinden voor een relatie, maar ik heb er goede hoop op dat dit ook gaat lukken.
Vrouw NelNelleke zoekt man
Josephine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een schilderklus waar je een paar uurtjes zoet mee zult zijn, maar ik denk dat de beloning niet slecht zal zijn... wat denk jij? Kom jij me binnenkort helpen?
Schilderklus (Klus van 2 uur)
Dielke
★★★★★★★★★☆
Ik ben mijn spullen aan het inpakken om mijn ontrouwe man te verlaten en ik zoek nu hulp bij mijn verhuizing. Ik heb geen geld, maar ben bereid in natura te betalen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Leentje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen met mijn verhuizing binnenkort? Ik ga in een appartement wonen en ik zoek iemand met een bestelbusjes voor een paar ritjes op en neer..
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten