Gratis Aanmelden

Gescheiden Bellaany zoekt jongen

Bellaany (56)

Mijn doel is om hier de man te vinden waarmee ik verder wil leven. Liefde en romantiek zijn voor mij de basis ingrediënten om met elkaar een hele fijne tijd te hebben en als een verliefd stel door het leven te gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Bellaany
  2. Leeftijd: 56 Jaar
  3. Woonplaats: Heerenveen
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Bellaany van 56 uit Heerenveen, Friesland zoekt jongen
Alliessa (45)
★★★★☆
Gescheiden ben ik een aantal jaar geleden maar misschien heeft dat mij wel de ogen geopend. Liefde is misschien niet voor eeuwig maar daarom mag je er toch wel naar verlangen?
Gescheiden Alliessa zoekt neuk date
Coortje (44)
★★★★☆
Als je me vraagt wat ik het meeste mis in mijn leven, weet je wat dan het antwoord is? Gezelligheid en geborgenheid. Ik heb dat nodig, ik denk dat iedereen dat wel nodig heeft. Ik zou graag een man vinden waar ik me veilig bij kan voelen en die me een goed gevoel geeft. Het mag ook vriendschap zijn, als je dat graag wil. Maar als het uit zou groeien tot een relatie, zou ik dat ook niet erg vinden.
Milf Coortje zoekt jongen
Arijena (45)
★★★★☆
Als jij denkt een relatie met me aan te kunnen dan moet je wel een man zijn die stevig in zijn schoenen staat. Een beetje wispelturig kan ik wel zijn maar ook heel erg lief voor de man die bij me past.
Moeder Arijena zoekt neuk date
Volharder (45)
★★★★☆
Het vertrouwen in de mannen ben ik na 2 slechte relaties niet kwijt geraak, ik voel aan alles dat er ook lieve eerlijke mannen zijn. Ik houd het er maar op dat ik 2x op een foute man gevallen ben, wie weet word de 3x relatie wel de relatie waar ik gelukkig van word.
Milfje Volharder zoekt relatie
Seintjegeven (45)
★★★★★
Ik heb een hele leuke baan, leuke vrienden, leuke collega's, leuke buren en vriendelijke mensen om me heen. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik mijn leven goed op de rit heb. Ik ga graag op vakantie naar de zon of lekker skiën in de sneeuw, maar zeg nu even eerlijk dat is toch leuker met een fijn persoon aan je zijde.
Rijpe Seintjegeven zoekt contact
Kanonse (46)
★★★★★
Zand tussen mijn voeten ik vind het heerlijk net zo als lopen met blote voeten op het gras. Ben jij ook gek op de natuur?
Moeder Kanonse zoekt contact
Lucia
★★★★★★★★★★
Hi... ik heb een aantal Ikea meubels op het oog die ik zelf niet kan transporteren en ik heb ook niet het geld voor een levering... Wie accepteert deze klus in ruil voor een uurtje sex?
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Melody
★★★★★★★★★★
Wegens scheiding ben ik verhuisd naar een kleine woning. Alles staat op z'n plaats behalve de matras die ik niet de etage op krijg. Kan iemand mij daarmee helpen?
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten