Gratis Aanmelden

Milfje Santiraki zoekt contact

Santiraki (46)

Ik zoek een solide man, een man die een stootje kan hebben. Mijn leven is niet over rozen gegaan en heb het nodige meegemaakt, Ik hoop dat je me leuk vind en wel ziet zitten als partner.

Maak contact met haar
  1. Naam: Santiraki
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Kerkrade
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milfje Santiraki van 46 uit Kerkrade, Limburg zoekt contact
Campingvrouw (45)
★★★★☆
No-nonsens, down to earth, praktisch en positief ingesteld. Ongeduldig, veels te eerlijk en direct... Maar je weet tenminste wat je aan me hebt.
Gescheiden Campingvrouw zoekt dating
Nevinsingle (44)
★★★★☆
Een stress bestendige man is die ik zoek, niet iemand die bij het minst geringste op zijn tenen is getrapt en het een en ander kan hebben. Samen met jou wil ik een mooi bestaan opbouwen en een leuk leven hebben met elkaar.
Mama Nevinsingle zoekt sex contact
Natja (46)
★★★★★
Laatst kreeg ik van een vriendin de uitnodiging om mee te gaan naar een parenclub. Samen met haar vriend. Deze heb ik beleefd afgeslagen omdat ik dat soort dingen liever niet doe met mijn beste vrienden. Die parenclub blijft echter wel interessant moet ik je zeggen. Ik hou van lekker gekke dingen en lekkere dingen. Zo ligt een trio wel in mijn fantasie. Het spelen met touwtjes en een klein beetje pijn. Geen bloed geen naalden en geen plas en poep. Ik ben benieuwd wie me uitnodigt.
Gescheiden Natja zoekt man
Janiena (45)
★★★★★
Hallo leuke man, ik hoop dat je de tijd neemt om dit te lezen. Niet dat ik veel te vertellen heb maar gewoon omdat je dan echt interesse in mij hebt. Een paar jaar geleden ben ik gescheiden, leuk zijn dat soort dingen nooit maar ik ben er wel achter dat ik ook verder moet, daarom zoek ik nu naar jou!
Moeder Janiena zoekt dating
Ninefee (45)
★★★★☆
Misschien is het een beetje gek maar ik loop het liefste op blote voeten.
Vrouw Ninefee zoekt neuk date
Zahidy (46)
★★★★★
Na mijn scheiding heb ik een leuke vakantie huisje gekocht in het buitenland. Ik dacht als ik het nu niet doe dan doe ik het nooit. Regelmatig ga ik er ook even heen om te genieten van de natuur de rust en zeker ook de ruimte. Maar ik ben daar zo vaak alleen dat misschien vind ik hier iemand waar ik het mee kan delen.
Hete Zahidy zoekt sexdate
Mijke
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om het gras bij mijn moeder te maaien? Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam. Maaibeurt = neukbeurt.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Mijnsje
★★★★★★★★★☆
Voor mijn zoontje wil ik een indoor huisje bouwen, maar ik krijg al die grote planken niet op maat gezaagd. Wie kan me helpen? Mijn vergoeding: samen in bad en sex
Zaag klus (Klus van half uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten