Gratis Aanmelden

Milfje Kimsmile zoekt sex contact

Kimsmile (49)

Ik ben Kim en zoek een leuke man om samen gezellig een avondje te ontspannen. Ik ben al eeuwen niet uiteten geweest en in mijn eentje uit eten gaan is ook maar niks..

Maak contact met haar
  1. Naam: Kimsmile
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Kimsmile van 49 uit Amersfoort, Utrecht zoekt sex contact
Lachie (46)
★★★★★
Een tijdje geleden zijn mijn man en ik uit elkaar gegaan. Dat was ook het beste want hij ging vreemd en kon het hem niet laten. Ik daarentegen ben heel trouw en lief. Het lijkt mij een heel goed plan om hier eens rond te neuzen of er nog eerlijke mannen zijn.
Hete Lachie zoekt sex
Iemka (45)
★★★★★
De zon is weer aan het schijnen in mijn leven en dat kon ik ook echt wel gebruiken moet ik zeggen. Maar altijd alleen te genieten staat mij steeds vaker tegen. Wie wil er met mij een groot avontuur aan gaan.
Geile Iemka zoekt sex
Judithh (46)
★★★★★
ik ben een beetje gezet , en ben op zoek naar een gezellige man, uiterlijk is onbelangrijk leeftijd ook, vind het belangrijker dat je mij waardeert zoals ik ben, en dat mag je van mij ook verwachten.
Hete Judithh zoekt sexdate
Ware_liefde (45)
★★★★☆
Doodeng vind ik het om via deze weg de ware liefde te vinden. Wie A zegt moet ook B zeggen, ik ga door tot ik de ware liefde gevonden heb.
Hete Ware Liefde zoekt sex
Geescke (46)
★★★★★
Je ziet het op mijn foto's ik ben nog net zo uitbundig als een aantal jaar geleden en dat zou ik ook altijd blijven. Want het maakt mij als persoon een open en vooral eerlijk mens. En zo een persoon zou ik ook graag naast mij willen hebben in het levne.
Vrouw Geescke zoekt jongen
Medespelergezocht (46)
★★★★★
Een beetje dominant karakter heb ik wel maar daarnaast ben ik ook heel lief en behulpzaam. Al een tijdje zit ik zonder partner en hoop op korte termijn een leuke man te vinden die er voor me wil zijn.
Milf Medespelerge zoekt sex contact
Elmi
★★★★★★★★★★
Kan iemand een zware tafel komen ophalen en wegbrengen? Eenmaal in je busje of op je aanhanger mag je je even lekker vermaken met mijn blote borsten. Aanraken en likken.
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben per direct op zoek naar iemand die mijn schoorsteen klaar kan maken voor de winter. Ik heb alleen geen zin om je er voor te betalen. Althans, niet met geld...
Schoorsteen Vegen (Klus van 2 uur)
Amelie
★★★★★★★★★★
Ik heb echt twee linkerhanden en toch zou ik graag een kraan in mijn badkamer willen hebben. Ook de afvoer buizen ontbreken er. Maar ik zal je goed belonen als je me helpt.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★☆
Ik snap helemaal niks van een Ikea buffet, hoe ik die in elkaar moet zetten en ik heb geen vent om me er mee te helpen. Daarom zoek ik hier iemand die langs kan komen..
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten