Gratis Aanmelden

Gescheiden Tissso zoekt contact

Tissso (55)

Na een drukke werkdag is het heerlijk om tot rust te komen maar in je eentje is er vaak ook niet veel aan. Mijn dochter is net uit huis en zo is het soms wel echt heel leeg. Het lijkt me fijn iemand te ontmoeten die me geregeld is gezelschap komt brengen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Tissso
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Waadhoeke
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Tissso van 55 uit Waadhoeke, Friesland zoekt contact
Geenpretpark (46)
★★★★★
Het leven was voor mij een tijd geen pretpark, maar ondertussen begin ik het weer leuk te vinden.
Geile Geenpretpark zoekt neuk date
Gresa (44)
★★★★☆
Lady in red, wat een geweldig nummer is het ook. Maar dat heeft misschien ook wel te maken met het feit dat ik graag iets roods draag. En niet enkel wat zichtbaar is.
Milfje Gresa zoekt man
Klarzine (45)
★★★★☆
Na mijn scheiding heb ik in een coconnetje geleefd, gelukkig ben ik daar weer uit gekropen. Hier had ik professionele hulp voor nodig, schaam ik mij niet voor. Ik ben weer waar ik wil zijn, nu nog de man vinden die samen met mij van het leven wil genieten.
Geile Klarzine zoekt man
Renee (46)
★★★★★
Leuke sexy moeder wilt wel weer eens op date met een gezellige man. Het is voor mij al heel lang geleden dat ik dit gedaan heb dus ik vind het wel heel spannend. Na de scheiding mag het nu wel weer een keer en ik zoek wel sex voor vaker, alleen serieuze reacties graag!
Hete Renee zoekt sexdate
Gladijs (44)
★★★★★
Een tijd geleden ben ik gescheiden en wil nu de draad weer oppakken. Ik zoek een man die mij weer komt verwennen en op allerlei manieren komt nemen, ik ben iemand die voor veel open staat dus je komt nooit bedrogen uit.
Hete Gladijs zoekt neuk date
Bloesems (44)
★★★★★
Ik heb een normaal sociaal leven, ik werk en ik heb een dochter waar ik dol op ben. Mijn ex en ik zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en hij heeft nu een andere vriendin. Tijd voor mij dus om ook op zoek te gaan naar een leuke man. Het hoeft niet meteen een relatie te zijn, ik mis nu vooral de intimiteit en de sex.
Gescheiden Bloesems zoekt relatie
Jenske
★★★★★★★★★★
Mijn tuin is een grote wilde bende en moet echt opnieuw gedaan worden, maar tuinmannen zijn veel te duur, dus ik hoop iemand te vinden een betaling in natura accepeert...
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Celine
★★★★★★★★★☆
Die muur hier voor mij moet geschilderd worden en ik kan dara niet goed in. Kun jij mij helpen? Hij is 4,20 bij 2,50. In beige graag. Beloning is seks met mij.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Minouche
★★★★★★★★★★
Als jij mij komt helpen alle muren van mijn huis aan de binnenkant de schilderen mag je me aan het einde van de dag neuken in al mijn gaatjes, tot het complete project afgerond is.
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten