Gratis Aanmelden

Milf Vivalavidaa zoekt relatie

Vivalavidaa (46)

Leven en laten leven, daar ben ik nu wel aan toe. Na een paar zwarte donkere jaren zoek ik weer het licht in mijn leven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Vivalavidaa
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Leiden
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milf Vivalavidaa van 46 uit Leiden, Zuid-Holland zoekt relatie
VersierBabe (46)
★★★★★
Waar ik naar uitkijk zijn ondeugende nachten met een hete man die graag langskomt om met mij een wild feestje te vieren. Weet zeker dat we het met elkaar naar ons zin gaan hebben en we tot diep in de nacht doorgaan.
Gescheiden VersierBabe zoekt contact
Seintjegeven (45)
★★★★☆
Ik heb een hele leuke baan, leuke vrienden, leuke collega's, leuke buren en vriendelijke mensen om me heen. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik mijn leven goed op de rit heb. Ik ga graag op vakantie naar de zon of lekker skiën in de sneeuw, maar zeg nu even eerlijk dat is toch leuker met een fijn persoon aan je zijde.
Rijpe Seintjegeven zoekt contact
Marthaa (45)
★★★★☆
Hallo, ik ben een alleenstaande moeder van 38 jaar die het goed voor elkaar heeft. Het lijkt me leuk om in contact te komen met mannen die net als ik wat gezelschap zoeken, voel me regelmatig erg alleen en eenzaam.
Dame Marthaa zoekt dating
Lucey (45)
★★★★★
Heb het roer helemaal omgegooid en ben lekker gaan sporten, en ik moet zeggen ik zie wel resultaat. Ik durf ook gewoon weer sexy lingerie en kleding te dragen. Nu nog iemand die het uit wil trekken.
Rijpe Lucey zoekt sexdating
Pazzi (46)
★★★★☆
Verliefd wil ik worden, verliefd op en knappe man die ongeveer van mijn leeftijd is en net als ik single en heel sportief. Ik wil het super fijn met je hebben en jarenlang met je doorbrengen als er een klik tussen ons is.
Moeder Pazzi zoekt man
VrouwXx_x (44)
★★★★☆
Jaja hier ben ik dan! Normaal zou ik nooit via deze weg een date zoeken maar mijn vriendin heeft zo al meerdere keren succes gehad, alleen zoek ik niet alleen sex maar wel echt een man voor een relatie, iets op de langere termijn dus.
Dame VrouwXx X zoekt man
Emelie
★★★★★★★★★☆
Help, ik krijg mijn wasmachine niet meer aan de praat. Ik zie allemaal rare codes, maar heb geen idee wat ik nu moet doen. Ik zit ook een beetje krap bij kas... iemand..?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Melody
★★★★★★★★★★
Wegens scheiding ben ik verhuisd naar een kleine woning. Alles staat op z'n plaats behalve de matras die ik niet de etage op krijg. Kan iemand mij daarmee helpen?
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Lizzie
★★★★★★★★★★
Twee lekke banden en twee linkerhanden, maar wel een mond die heel goed beloningen kan geven aan degene die mijn beide banden binnenkort kan komen plakken. Iemand?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten