Gratis Aanmelden

Gescheiden Cjeej zoekt relatie

Cjeej (44)

Ik ben een leuke vrouw, leuk genoeg om nog meerdere mannen te kunnen krijgen. Ik hoef echter geen meerdere mannen maar gewoon eentje. Naast mijn eigen vriend. Die heeft het toch te druk om er op te letten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Cjeej
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Noordoostpolder
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Rood
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Cjeej van 44 uit Noordoostpolder, Flevoland zoekt relatie
Gnabbel (44)
★★★★★
Een gezellige, lieve en betrouwe vrouw zoekt een leuke vent...
Mama Gnabbel zoekt man
Pazzi (46)
★★★★☆
Verliefd wil ik worden, verliefd op en knappe man die ongeveer van mijn leeftijd is en net als ik single en heel sportief. Ik wil het super fijn met je hebben en jarenlang met je doorbrengen als er een klik tussen ons is.
Moeder Pazzi zoekt man
Gabriejela (44)
★★★★☆
Sinds kort veel op het water te vinden, huur dan meestal een bootje en ga er een paar uur of een paar dagen op uit. Ik zit er nu over na te denken om zelf een bootje of sloep te kopen, maar ik met 0 technische kennis kan wel wat hulp gebruiken.
Dame Gabriejela zoekt dating
AngieDo (44)
★★★★★
Hoe groot je gereedschap in je broek is, is voor mij best wel belangrijk. Ik hou van groot en mooi en als jij daar over beschikt dan wil ik heel erg graag met jou in contact komen.
Milf AngieDo zoekt neuk date
Daiane (46)
★★★★☆
Ik ben weer enorm toe aan goede sex en zoek hier dus die ene man die mij weer eens goed climax kan bezorgen! Natuurlijk kom jij net zo hard aan de beurt. Ik houd erg van panty's en sexy lingerie, ook sex op ondeugende plekjes spreekt me erg aan. Nieuwsgierig geworden?
Rijpe Daiane zoekt jongen
CupD (45)
★★★★☆
Zie jij mijn kontje en wil jij daar lekker je pik diep in stoppen? Ik kan zeggen toe maar want ik hou er wel van. Heb jij andere idieen dan hoor ik het graag. Groetjes
Geile CupD zoekt contact
Lummetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek waar ik helemaal gek van word. Ik betaal me blauw aan beunhazen die er niets van snappen, dus ik bied mijn lichaam aan, aan degene die me echt helpt.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Karmijn
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij helpen om whatsapp op mijn telefoon te installeren? Ik krijg steeds een error. Ik heb niemand die me wil helpen. Als je een lekker vent bent mag je me daarna neuken.
Software installeren (Klus van 1 uur)
Wyke
★★★★★★★★★☆
Mijn hond heeft een groot gat gemaakt in een van mijn muren en ik vind de offertes echt te duur. Ik vind het echter geen probleem in de klus in natura te vergoeden..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is een grote puinhoop en moet dringend onder handen genomen worden. Als jij mij komt helpen mag je mij na afloop zelf helemaal onder handen nemen... Deal?
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten