Gratis Aanmelden

Milf Supri1es zoekt relatie

Supri1es (49)

Het uiterlijk is voor mij totaal niet belangrijk, het gaat er bij mij om te ik gelijk goed gevoel bij jou heb. Ik ben op zoek naar een gezellige en leuke man, iemand met een lief karakter waar mee ik alles mee kan delen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Supri1es
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Brugge
  4. Provincie: West-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Milf Supri1es van 49 uit Brugge, West-vlaanderen zoekt relatie
Illiasi (46)
★★★★★
Reizen doe ik er graag, nu is het meestal een weekje hier later een weekje daar. Maar als ik het zou kunnen zou ik het langer en vaker willen doen.
Geile Illiasi zoekt sex contact
Sxyy (46)
★★★★☆
Mijn leven is een beetje leeg nu ik weer single ben. Ik mis vooral het lichamelijke contact met een lieve en lekkere man. Ik wil graag die passie weer voelen en genieten van het feit dat ik een vrouw ben.
Dame Sxyy zoekt neuk date
Danas (46)
★★★★★
Dat een man naar een vrouw haar uiterlijk kijkt is heel normaal en als je naar mij kijkt dan zal je ook gelijk mijn trots kennen. Maar er is nog veel meer want dan moet jij je maar eens voorstellen hoe het zou zijn als ik je heel verleidelijk ga aankijken.
Milfje Danas zoekt man
Sjamantie (44)
★★★★★
Ik ben weer als single, voel me vrij en kan doen en laten wat ik wil. Sinds twee jaar ben ik een gescheiden vrouw die alles doet wat ze leuk vind zolang het betaalbaar is. Ik wil een man leren kennen om het leven mee te delen.
Milfje Sjamantie zoekt man
Lottiezoekende (44)
★★★★☆
De man die met mij een relatie aan wil gaan moet wel van heel goede huize komen. Zo moet je doortastend zijn, gevoel voor humor hebben en natuurlijk heel erg charmant zijn!
Mama Lottiezoeken zoekt relatie
Extreemhier (45)
★★★★☆
Ik ben een rijpe, mollige vrouw, die het heerlijk vind om jou te verwennen. Ik ben een ster in pijpen, maar vind het ook geil als ik je kontje mag likken.
Dame Extreemhier zoekt sexdating
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Elsemiek
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om op mijn knieën voor jou te gaan als het je lukt om vaatwasser te maken. Elke keer stopt het programma en hoor ik vreemd geluid. Het is een ingebouwde van Bosch.
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Ik wil een volledige massage krijgen, met olie en al en in ruil voor jouw service ben ik bereid om je een echte blowjob te geven met een spetterend einde...
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten