Gratis Aanmelden

Gescheiden Bondedollie zoekt contact

Bondedollie (27)

Wat moet ik over mezelf zeggen. Ik zoek een contact hier. Ben niet te moeilijk, niet te lang ouwehoeren, maar gewoon wat gaan doen als het klikt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Bondedollie
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Westerkwartier
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Bondedollie van 27 uit Westerkwartier, Groningen zoekt contact
Knettertje (44)
★★★★☆
Heel kort en krachtig zal ik zijn, ik ben op zoek naar een lieve man die net als ik dol is op pretparken, dan met name de achtbanen. Deze hobby van mij wil ik delen met een maat voor het leven.
Vrouw Knettertje zoekt contact
Evertina (44)
★★★★★
Tina zit hier aan deze kant, een gescheiden mama die woont in de provincie Utrecht. Ik heb het leven op zich weer goed op orde, kinderen worden groot, leuk huisje en een goede baan. Maar er mist toch nog iets in dit rijtje?
Vrouw Evertina zoekt jongen
Aloeveraa (45)
★★★★★
Enkele jaren geleden ben ik gescheiden en nu komen de kriebels weer hoor. Ik ben ook te jong om al als een non te gaan leven, ik moet er niet aan denken. wat ik wil is volop genieten, vaak klaar komen en nieuwe dingen proberen.
Geile Aloeveraa zoekt neuk date
WoutjeW (44)
★★★★☆
Reuze benieuwd ben ik naar de mannen die achter de lieve reacties zitten die ik verwacht te krijgen. Ik ben een leuke, hippe vrouw die niet van een saai leventje houd en een man zoekt die een beetje avontuurlijk is ingesteld.
Gescheiden WoutjeW zoekt contact
Nicolet (46)
★★★★★
Hallotjesss;) Het zou mooi zijn als je net als ik beschikt over een flink portie fantasie, houd van intimiteit en niet te vergeten, een zalige vrijpartij.
Dame Nicolet zoekt sex contact
HoopvolleSonja (45)
★★★★☆
Een vechtscheiding heb ik achter de rug, een heel verhaal, dat zal ik hier niet neerzetten. Het heeft mij wel onzeker gemaakt en het vertrouwen in de mens geschaad. Toch weet ik dat ik niet iedereen in hetzelfde hokje moet zetten, er zijn ook mannen die wel eerlijk en betrouwbaar zijn. Die hoop ik te vinden.
Hete HoopvolleSon zoekt dating
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Fennetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn iMac met mijn printer kan verbinden. Mij lukt het niet. Als vergoeding kun je je daarna even vermaken met mijn borsten. Alleen als het printen lukt!
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben per direct op zoek naar iemand die mijn schoorsteen klaar kan maken voor de winter. Ik heb alleen geen zin om je er voor te betalen. Althans, niet met geld...
Schoorsteen Vegen (Klus van 2 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten