Gratis Aanmelden

Dame Ethw zoekt relatie

Ethw (40)

Hallo ik ben een lief zorgzaam persoon. Positive thinking, doorzetter, tikkeltje eigenwijs. Soms een beetje bijdehand maar wel op een leuke manier. Spontaan, luisterend oor. Hou van gezelligheid zoals iedereen natuurlijk. Maar vind het belangrijk om te kunnen lachen met elkaar maar ook serieuze gesprekken te kunnen voeren.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ethw
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Weststellingwerf
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dame Ethw van 40 uit Weststellingwerf, Friesland zoekt relatie
Tesslingy (44)
★★★★★
In mijn kast hangt een grote collectie lingerie echter draag ik dat nog maar amper. Sinds de scheiding is dat zo en zou al mijn sexy setjes graag eens laten zien aan een knappe vent.
Mama Tesslingy zoekt sexdate
Miloenja (45)
★★★★☆
Een paar dagdelen per week ben ik thuis en heb dan alle tijd om me te storten op een nieuwe liefde. Laat me weten of jij daarvoor in aanmerking wil komen en stuur me een uiterst romantisch berichtje.
Hete Miloenja zoekt neuk date
Gresa (44)
★★★★☆
Lady in red, wat een geweldig nummer is het ook. Maar dat heeft misschien ook wel te maken met het feit dat ik graag iets roods draag. En niet enkel wat zichtbaar is.
Milfje Gresa zoekt man
Wilaltijd (46)
★★★★★
Zoek iemand voor fun/sex en meer, postuur is niet van belang als je er maar zin in hebt.
Rijpe Wilaltijd zoekt jongen
Moesje (45)
★★★★★
Ik rook en drink, hou niet van uitgaan en drukke ruimtes, liever hou ik het rustig en prive. Mijn man vond dit niet leuk en heeft me laten zitten met 2 kinderen. Graag zou ik nu iemand vinden die voor mij gaat en mijn kids.
Vrouw Moesje zoekt sex
Marthaa (45)
★★★★☆
Hallo, ik ben een alleenstaande moeder van 38 jaar die het goed voor elkaar heeft. Het lijkt me leuk om in contact te komen met mannen die net als ik wat gezelschap zoeken, voel me regelmatig erg alleen en eenzaam.
Dame Marthaa zoekt dating
Fien
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om eens te testen of dit werkt: ik heb een stapel tegels die in mijn bijkeuken gelegd moeten worden. Ik betaal je geen cent, maar ik bied je wel mijn lichaam aan. Is dat OK?
Tegels leggen (Klus van 4 uur)
Sylke
★★★★★★★★★☆
Ok, nou dit is dus wat ik je kan bieden mocht jij zin hebben om mij te helpen bij het transporteren van een grote houten kast en twee flink zware stoelen... Hebben we een deal?
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★★
Ik heb een haag waar een stuk van af moet, maar ik ben niet zo fan van ladders en hoogtes, dus ik zoek iemand die me kan helpen en wie ik kan belonen met een blowjob.
Struiken snoeien (Klus van half uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten